Victor Slav, prezent la nunta celui mai bun prieten al său, Bogdan Vlădău! Cu cine a venit

Publicat: 02/09/2018 | 16:35

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au devenit soț și soție și în fața lui Dumnezeu, au ales să se cunune religios în prima zi din luna septembrie. Printre vedete s-a numărat și Victor Slav, cel mai bun prieten al mirelui, care a dorit să îi facă o urare și pe rețelele de socializare.

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Victor nu a dat vreun semn că ar avea o relație, potrivit declarațiilor sale, nu și-a găsit încă pe cineva. Așadar, prezentatorul de la Kanal D a venit singur, ne însoțit la cel mai important eveniment al “fratelui” său.

Casa de piatra si la multi ani frate drag! 20 de ani de prietenie adevarata”,  a scris Victor Slav la imaginea publicată, în care apare alături de Bogdan Vlădău.

Bianca, adevărul despre despărțirea de Victor Slav: „Noi nu mai eram fericiți demult!”

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au tot vorbit despre despărțire în ultimele șase luni și s-au hotărât să pună capăt relației. Au rămas prieteni foarte buni și își cresc împreună fetița, pe Sofia Natalia. Micuța nu știe și nu simte că părinții ei sunt despărțiți, spune Bianca.

„Eu sunt om un sincer și asumat. Noi nu mai eram fericiți de mult. Am tot vorbit despre acest lucru în ultimele șase luni, după ce am sărbătorit Revelionul împreună. Nu eram fericiți, nu poți să mimezi fericirea, atunci când nu e cazul. Victor este un om responsabil și capabil. Victor ne va fi alături mereu. Avem un copil minunat împreună și sunt sigură că Sofia nu va simți că noi suntem despărțiți. Este mai bine așa, decât să ne vadă nefericiți. Dacă copilul meu mă vede că nu sunt fericită, este și ea nefericită. Despre dragoste nu se vorbește se trăiește”, a explicat Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show. (Citește și Iubi a „arestat-o” pe Bianca la Nuba Mamaia)