Victor Slav s-a fotografiat cu fetița lui, Sofia Natalia, iar fanii i-au scris un mesaj dur. “Roagă-te să nu semene cu…”

Publicat: 16/03/2019 | 13:54

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au împreună o fiica, Sofia Natalia. Prezentatorul TV este, pur și simplu, topit după micuță, în compania căreia petrece aproape tot timpul pe care îl are liber.

Recent, pe contul personal de socializare, Victor Slav a postat o imagine emoționantă în care apare alături de micuța sa. Într-un timp scurt, fotografie a strâns sute de aprecieri, dar și comentarii.

„Frumoasă foc, îți seamănă mult”, ” Are o frumusețe naturală garantată de la tati, că doar cu el seamănă”, „Seamănă perfect cu Victor”, „Semănați ca două picături de apă”, „Felicitări, Victor, un adevărat tată! Sper că nu va avea comportamentul păpușii de plastic”, „Roagă-te să nu semene cu… Ar fi păcat!”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

Citește și...