Victor Slav s-a accidentat serios pe pârtie! Bianca Drăgușanu: „Ce a fost pe capul meu! Așa îți dai seama dacă-l iubești pe omul de lângă tine!”

Publicat: 19/02/2018 | 14:09

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au fost weekend-ul trecut la munte. Din păcate, prezentatorul tv a suferit un accident și s-a rănit destul de serios la picior. Victor Slav este nevoit să se deplaseze în cârje o anumită perioadă de timp. Partenera lui de viață a făcut tot posibilul pentru a-l ajuta și l-a „doctoricit” toată ziua.

Bianca Drăgușanu a mers la mai multe farmicii pentru a-i cumpăra cârje lui Victor Slav. Blondina a mărturisit că așa și-a petrecut toată dimineața. Prezentatoarea a mărturisit că așa și-a dat seama cât de mult îl iubește pe tatăl copilului ei.

Aţi petrecut aseară, nu? A fost ultima ocazie înainte de post. Ştiţi cum am început eu ziua? Aşa: bună ziua, cârje aveţi? Am fost la munte în weekend şi Victor s-a rănit la un picior. Ce a fost pe capul meu! Pe ninsoarea din dimineaţa asta, a luat Bianca la rând toate farmaciile. Aşa îţi dai seama dacă îl iubeşti pe omul de lângă tine. Te dai peste cap să îl faci bine. Aşa îşi dă şi el seama că îl iubeşti. Îl doare, te ia de mână şi se bazează pe tine”, a povestit Bianca Drăgușanu în emisiunea pe care o prezintă.

Citește și...