Victor Slav, tras pe dreapta de un polițist după ce a încălcat legea. Prezentatorul de la Kanal D a mai rămas fără permis în trecut

Publicat: 25/07/2019 | 20:24

Finalul de săptămână vine cu vești proaste și pentru Victor Slav, nu doar pentru fosta lui soție, Bianca Drăgușanu, care a pus punct relației de iubire pe care o avea. Prezentatorul de la Kanal D a fost tras pe dreapta de un polițist în această după-amiază după ce a încălcat legea. În trecut, el a mai rămas fără permis și nu s-a mai urcat la volanul bolidului său.

Citește și: Ce s-a ales de “pătrățelele” lui Victor Slav. Prezentatorul de la Kanal D a vrut să meargă la sală, dar…

Victor Slav, tras pe dreapta de polițiști după ce a încălcat legea

Aflat la volanul autoturismului personal, Victor Slav a făcut o gafă în trafic, iar un polițist care era pe motor l-a tras imediat pe dreapta. Carismaticul prezentator nu era singur în mașină, ci împreună cu un prieten, care a rămas înăuntru atunci când el a coborât și a mers lângă omul legii. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu i-a oferit unele explicații polițistului și și-a asumat greșeala făcută… cu toate acestea, omul legii i-ar fi scris o amendă, relatează spynews.ro. Susținătorii lui Victor Slav speră ca amenda să fie, de fapt, un avertisment. Vă reamintim că toamna lui 2017, moderatorul de la Kanal D a rămas fără permis pentru de trei luni.

Victor Slav are o fetiță cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. El a absolvit Academia de Studii Economice din București și s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001, când a apărut în show-ul  “Vara ispitelor”, alături de prietenul său Bogdan Vlădău. În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Victor Slav este tătic de fetiță. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016. De-a lungul timpului, el dublat și câteva filme de desene animate: vocea lui Superman și vocea lui Jim Poter.

Citește și...