Victoria Beckham, în pragul depresiei! A plâns două zile după ce soțul ei, David, a “umilit-o” în ultimul interviu

Publicat: 22/10/2018 | 13:33

Familia Beckham trece prin momente grele, după ce Victoria a plâns două zile și a fost internată într-o clinică din Germania, specializată în tratarea dezechilibrelor emoționale, fiind în pragul depresiei. Totul s-ar fi declanșat de la ultimul interviu al lui David, în care și-a “umilit“ soția.

David Beckham a acordat recent un interviu în cadrul unui show TV din Australia, carea a supărat-o teribil pe Victoria, simțându-se umilită de vorbele soţului ei, mai ales că în ultima vreme s-a tot speculat că ar fi la un pas de divorț.

Devine puțin mai complicat

David Beckham a declarat că nu-i uşor să fii căsătorit şi a descris mariajul cu Victoria ca fiind o „muncă grea”. „Când ești căsătorit pentru o perioadă atât de lungă, cum este cazul nostru, este o muncă grea. Devine puțin mai complicat. Câteodată lucrurile mărunte fac cea mai mare diferență. Am observat asta cu copiii mei!„, a declarat David Beckham pentru show-ul The Sunday Project.

O sursă a declarat pentru The Sun că fosta membră a trupei Spice Girls a plâns două zile şi s-a simţit ruşinată şi umilită de vorbele soţului ei. Ea ar fi spus că nu înţelege cum David poate fi atât de insensibil.

David și Victoria Beckham au împreună 4 copii

Deși au tot existat zvonuri, de-a lungul timpul, conform cărora căsnicia dintre David și Victoria Beckham scârțâie… iată că adevărul este altul! Cei doi se iubesc la fel ca la început, anul trecut și-au reînoit jurămintele și acum s-ar putea ca familia lor să se mărească cu încă un… membru. Rămâne de văzut dacă Victoria Beckham își va convinge soțul să adopte un copil.

În urma unei vizite umanitare pe care a făcut-o în Africa, Victoria Beckham s-a gândit să adopte un copil. Se pare că vedetei îi este extrem de greu acum când micuța Harper a început școala și nu mai petrece atât de mult timp acasă. Aceeași sursă din anturajul Victoriei a mărturisit că fosta membră a trupei ”Spice Girls” își dorește încă un bebeluș care să-i umple viața.