Victoria cu Dinamo, plătită scump » FC Voluntari, nevoită să se descurcce fără Teja pe acest final de sezon regular!

Autor: Cristian P
Publicat: 12/02/2020 | 19:12
Victoria cu Dinamo, plătită scump » FC Voluntari, nevoită să se descurcce fără Teja pe acest final de sezon regular!

FC Voluntari a plătit scump victoria cu Dinamo București, obținută în runda a XXIV-a a Ligii 1 pe teren propriu cu scorul de 2-1. Eliminat pe finalul meciului, Mihai Teja, antrenorul principal al ilfovenilor și-a aflat astăzi pedeapsa.

Comisia de Disciplină a FRF a anunțat că Mihai Teja, va fi suspendat pentru două etape, astfel că ilfovenii vor fi nevoiți să se descure fără acesta în duelurile din acest final de sezon regular al Ligii 1 pe care le vor susține cu Chindia în deplasare și FC Hermannstadt pe teren propriu fără antrenorul principal.

În duelul cu Dinamo, Mihai Teja a protestat vehement în repetate rânduri la adresa deciziilor luate de centralul Adrian Cojocaru, gălățeanul luând decizia de a-i arăta carotnașul roșu și a-l trimite astfel în tribună în finalul meciului. Pe lângă suspendarea de două etape, Mihai Teja a fost amendat și cu 360 de lei pentru „roșul” primit.

Schimbarea lui Cristiano Bergodi cu Mihai Teja a fost de bun augur pentru ilfoveni care sub comanda fostului tehnician al FCSB și Poli Iași au obținut două victorii din trei posibile, cu Academica Clinceni în depalsare, scor 2-1 și Dinamo pe teren propriu, scor 2-1. Singurul eșec al ilfovenilor cu Teja pe bancă a fost înregistrată în restannța din cadrul rundei a XVIII-a a Ligii 1 care a avut loc la mijlocul săptămânii trecute cu FCSB, scor 2-1.

„Cred în miracole și pentru mine venirea la FC Voluntari e o mare provocare. Sunt antrenor profesionist, obiectivul meu principal este evitarea retrogradării. Cred că putem realiza asta cu multă muncă. Anul tyrecut mă băteam cu FCSB la titlu, acum am această provocare aici. Sunt sigur că voi reuși”, a declarat Mihai Teja la conferința de prezentare la FC Voluntari.

Ilfovenii sunt după 24 de runde scurse din aecst sezon regular al Ligii 1 pe locul 14 cu 14 puncte, la șapte puncte de locul 13 ocupat de Academica Clinceni și la opt pucte de Poli Iași, formație care se afă pe locul 12, loc ce asigură prezența la barajul pentru menținerea în Liga 1.

Avantajul FC Voluntari în lupta pentru evitarea retrogradrii este că la sfârșitul sezonului regular punctele se vor înjumătăți, iar distanța față de formațiile care se vor lupta pentru evitarea retrogradării va fi nesemnificativă.

Citește și...