Victorie de aur a moldovenilor cu Voluntari: „O victorie foarte importantă pentru noi!”

Autor: Cristian P
Publicat: 11/05/2019 | 13:19
Victorie de aur a moldovenilor cu Voluntari: „O victorie foarte importantă pentru noi!”
Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani, a declarat la finalul partidei pe care elevii săi au câștigat-o pe teren propriu cu 2-0 (2-0) cu FC Voluntari că cele trei puncte acumulate ar putea cântări greu pe fianlul acestui sezon.

„Îmi felicit jucătorii pentru victorie, o victorie importantă pentru noi. Am făcut o primă repriză bună, am fost agresivi, am pus presiune, am marcat două goluri, am avut o posesie progresivă bună. În a doua repriză am scăzut tempoul. Ne-a interesat mai mult rezultatul, chiar dacă publicul cerea mai multe goluri. Ei vin la stadion să vadă fotbal însă este mult mai important rezultatul. Puteam să mai marcă, ne-am creat câteva situații însă nu am fost inspirați. Trebuie să rămânem concentrați la ce avem de făcut în continuare. O ne bucurăm în seara asta pentru victorie iar de mâine trebuie să o luăm de la capăt. Ne așteaptă un program foarte greu, jucăm din trei în trei zile, avem deplasări lungi”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani.

Tehnicianul s-a arătat extreme de randamentul pe care Andrei Burcă l-a avut pe postul de fundaș stânga.

A făcut o partidă foarte bună. Și la Chiajna a jucat bine în postura de fundaș lateral stânga. A doua repriză se ducea prin față să dea el centrări dar a făcut-o bine. Nu pot decât să-l felicit. El provine din fundaș central, a jucat foarte puțin fundaș stânga dar s-a descurcat destul de bine. Pune presiune pe Aristidis și Holzmann”, a mai spus Liviu Ciobotariu.

Victoria moldovenilor contra FC Voluntari a fost obținută grație reușitelor semnate de Mihai Roman (min.9) și Cătălin Golofca (min. 45).

Cu cele trei puncte, FC Botoșani și-a consolidat locul 3 în clasament cu 29 de puncte în timp ce FC Voluntari a rămas pe locul 5 cu 23 de puncte.

Citește și...