VIDEO / Așa se joacă ”bâza” la un liceu din Brăila! O elevă, aruncată doi metri dintr-o lovitură! Ce reacție a avut după ce s-a trezit la podea

Publicat: 05/03/2018 | 15:32

O pauză între ore la un liceu din comuna Însurăței, județul Brăila, a condus, cum e normal, la discuții între elevi, dar și către unele jocuri care se practică, de regulă, în școli. Numai că nimic nu a fost în regulă la acea școală! O fată a căzut victimă unei glume puse la cale de patru colegi!

Cei cinci s-au prins în jocul ”bâza”, iar la un moment dat a venit rândul fetei să fie ”lovită”. Numai că nu a fost o simplă palmă! A fost lovită în așa hal încât a zburat doi metri și s-a prăbușit la podea, în râsetele colegilor.

S-a ridicat, mirată și supărată. Bine că nu a pățit ceva grav! Imaginile din pauza de la Liceul Teologic au fost postate pe internet de un elev martor al uluitoarei scene.

”S-a întâmplat luni, într-o pauză, în ultima zi de școală înainte de suspendarea cursurilor. A fost o joacă a copiilor, noi până acum nu avem sesizări de la copii și de la părinți. Eu personal nu am știut de acest lucru de la cei implicați, eu am aflat de pe internet, acolo am văzut filmulețul. Nu sunt copii problemă, ei au crezut că se joacă. Dirigintele a vorbit cu copiii la telefon, a mai aflat câteva detalii, cazul va fi analizat și, probabil, se va propune sancțiune. Noi vom face o anchetă, probabil îl vom sancționa pe elevul care a lovit dar îl vom sancționa și pe elevul care a făcut filmarea, conform regulamentului. Nu știm cine a făcut filmarea, urmează să-l identificăm. În ceea ce privește sancțiunea, cred că în acest caz se poate ajunge la mustrare scrisă cu scăderea notei la purtare”, a precizat Mihaela Năstăsescu, directorul Liceului Tehnologic Însurăței, potrivit antidotul.ro.

 

Citește și...