VIDEO / Aşteptarea a luat sfârşit! Inna prezintă albumul “Nirvana”

Publicat: 24/11/2017 | 15:22
VIDEO / Aşteptarea a luat sfârşit! Inna prezintă albumul “Nirvana”

Inna revine cu un nou album care se numeşte “Nirvana” şi care include single-urile “Gimme Gimme”, “Ruleta”, dar şi “Nota de plată” cu The Motans şi “Tu şi Eu” feat.Carla’s Dreams, dar şi alte piese care vor fi comunicate în curând.

“Abia aştept să ascultaţi albumul «Nirvana»”, sunt fericită să vi-l prezint şi să ne bucurăm împreună de piese energice cu beat-uri fresh. Am lucrat cu producători şi
compozitori talentaţi şi sper să simţiţi «Nirvana» din acest album”, a spus INNA.
Albumul “Nirvana” are un sound pop, la compoziţia şi producţia pieselor participând Marco&Seba (cei care au compus şi produs majoritatea hiturilor artistei), David
Ciente, Thomas Troelsen, Alex Cotoi, Vlad Lucan în cadrul unor sesiuni care au avut loc în studiourile Global Records.

Următorul single pe care îl va lansa INNA de pe acest album se numeşte chiar “Nirvana”, videoclipul acestei piese a fost filmat zilele trecute în Bucureşti. 
Single-ul se va lansa oficial pe 28 noiembrie pe canalul de YouTube al artistei.
 
Şi pentru că meriţi să fii surprins, albumul “Nirvana” va fi disponibil începând cu 11 decembrie exclusiv în magazinele LIDL din România.

Anul acesta, INNA a lansat două single-uri “Gimme Gimme” şi “Ruleta”, fiecare cu peste 105 000 000 de vizualizări, respectiv 120 000 000 de vizualizări. Melodia "Gimme Gimme" a fost lansat pe 1 februarie 2017.

Inna a lansat „Ruleta”, piesă la care a colaborat cu artistul Erik pe 21 iunie 2017.De asemenea, colaborarea Carla’s Dreams cu INNA pentru “Tu şi Eu” a stabilit un record, acumulând 1 000 000 de vizualizări în mai puţin de 24 de ore. În prezent, piesa are peste 28 000 000 de vizualizări pe YouTube.Până acum, în cei 9 ani de carieră, INNA a lansat albumul “Hot”, “I Am The Club Rocker”, “Party Never Ends” şi “INNA”, precum şi EP-ul “Summer Days”. Cele mai cunoscute piese ale INNEI au devenit hituri în întreaga lume “Hot”, “Sun Is Up”, “Cola Song”, “In Your Eyes”, “More than Friends”, “Diggy Down”, iar colaborările cu artişti de top din industria muzicală internaţională precum JBalvin, Pitbull, Daddy Yankee, Yandel au confirmat poziţia de artist de succes. INNA a susţinut aproape 800 de concerte în întreaga lume, pe scene din Japonia, Mexic, Chile, Statele Unite ale Americii, Europa, Turcia.

Artista se implică şi în partea de compoziţie a pieselor pe care le interpretează de la “Caliente”, “Ruleta”, “Gimme Gimme”, “Cum ar fi”, “Nota de plată”, dar şi “Me Gusta”, prima piesă compusă integral de ea. În România, INNA a avut colaborări de succes cu Carla’s Dreams pentru “P.O.H.U.I”, “Tu şi Eu” cu Carla’s Dreams, “Strigă” cu Puya”, “Mai Stai” cu 3 Sud Est, “Fie ce-o fi” cu Dara, Antonia.

De curând, INNA a ajuns la 3 milioane de abonati pe propriul ei canal de YouTube, devansând artişti precum Madonna, Robbie Williams sau Rita Ora. Pe propriul canal de YouTube, INNA are peste 2 miliarde de vizualizări.

Citește și...