VIDEO. Denis, pericol public! Un elev de 16 ani a intrat cu un pistol în Liceul „Mihai Viteazu” din Ineu

Publicat: 19/02/2018 | 18:16

Alertă printre jandarmii și polițiștii din Ineu, județul Arad, după ce un elev de liceu a venit la școală cu un pistol. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a stat de vorbă cu directoarea liceului unde s-a petrecut incidentul și a aflat toate detaliile. (VEZI ȘI: VIDEO EXCLUSIV. PABLO ESCOBAR AL ROMÂNIEI A FOST REŢINUT! S-A FILMAT CU UN PISTOL ŞI O MACETĂ, APOI…)

„În timpul pauzei mari, un elev de la celălalt liceu din localitate a pătruns în școală, având în vedere că astăzi se desfășoară competențele digitale pentru elevii de clasa a XII-a. Nu a fost recunoscut de portar ca nefiind de la noi din școală. A vorbit cu niște cunoscuți în curte, moment în care unul dintre elevii din școala noastră a sesizat că acesta ar avea ceva în buzunarul de la pantaloni. Elevul intrus a plecat, elevul nostru a sunat pe cineva cunoscut din poliție, care, la rândul său, a informat Poliția și Jandarmeria. Am  avut vizita acestora în școală, a unor echipaje de la Poliție și de la Jandarmerie, dar n-a mai fost găsit aici băiatul respectiv. A fost identificat într-un local din oraș, unde, într-adevăr, a fost găsit asupra sa un pistol. Din informațiile pe care le-am primit de la jandarmi ar fi fost de jucărie, dintr-acelea cu bile de plastic”, a declarat Dana Liliana Nemeș, directorul Colegiului Mihai Viteazu din Ineu, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA

Jandarmii au explicat, la rândul lor, cum s-a întâmplat totul.

„Luni, 19 februarie a.c., în jurul orei 10:35, un echipaj din cadrul Poliției Ineu a cerut sprijin echipajului de jandarmi aflat în serviciu de ordine și siguranță publică pe raza localității Ineu, deoarece au informații că în incinta Colegiului «Mihai Viteazul» din localitate, se află o persoană de sex masculin, având asupra sa un pistol. Ajunși la fața locului au constatat că persoana în cauză plecase”, au spus reprezentanții Jandarmeriei.

Jandarmii nu au stat cu mâinile în sân, ci au pornit în urmărirea suspectului. Pe baza relatărilor martorilor, au stabilit că este vorba de Denis F. C., de 16 ani, elev la rândul lui la Liceul ’’Sava Brancovici’’ din Ineu.

În urma discuțiilor avute cu directorul liceului, autoritățile au stabilit că elevul ar fi trebuit să se afle la orele de practică, conform planificării.

„Luându-se legătura cu cel responsabil de îndrumarea lui în stagiul de practică, s-a dovedit că acesta absentase în data de 19.02.2018. Având aceste informații și fotografia celui căutat, echipajul de jandarmi a trecut la căutarea acestuia în incinta barurilor și restaurantelor de pe raza localității. A fost identificat la scurt timp, în incinta Restaurantului Intim, aflându-se la masă cu o altă persoană de sex feminin.
După ce și-au declinat calitatea, echipajul de jandarmi au trecut la identificarea acestuia și în urma controlului corporal preventiv, în buzunarul interior al hainei, s-a găsit un pistol de tip Airsoft, replică după JERICHO B, fără încărcător. Acesta a fost condus la sediul Poliției Ineu pentru luarea măsurilor legale”, mai spun jandarmii.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, elevul ar fi primit o amendă de 500 de lei pentru fapta sa.

 

 

Citește și...