VIDEO. Doi poliţişti din Coşoveni, Dolj, acuzaţi că i-au rupt mâna unui bărbat care și-ar fi bătut soția

Publicat: 08/03/2019 | 16:26

Doi poliţişti din localitatea doljeană Coșoveni sunt cercetaţi de superiori, după ce un bărbat care şi-ar fi bătut soţia îi acuză că i-au rupt mâna în timpul imobilizării. (VEZI ȘI: RĂFUIALĂ CU BÂTE ÎNTR-O PARCARE DIN CRAIOVA)

“Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112, de către o femeie de 44 de ani, din comuna Radomir, judeţul Dolj, care a reclamat faptul că soţul său, în vârstă de 49 de ani, cu care se află într-un proces de divorţ şi partaj, a pătruns în locuinţa comună, de unde a sustras fără drept bani şi bunuri, valoarea prejudiciului creat fiind estimată la suma de 2.700 de lei.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului și au constatat că cele sesizate se confirmă, fapt pentru care au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, efectuând totodată activităţi de căutare a persoanei bănuite de comiterea faptei respective, fără ca acesta să fie depistat”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Sesizare din partea unei persoane care a asistat la momentul imobilizării

Ulterior, în jurul orei 12.30, poliţiştii au fost sesizaţi din nou, de către aceeaşi persoană, care a reclamat faptul că a fost lovită cu pumnii şi cu picioarele de soţul său.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe bărbatul respectiv, acesta având un comportament recalcitrant, proferând cuvinte şi expresii jignitoare atât la adresa soţiei sale, cât şi la adresa poliţiştilor. Întrucât bărbatul în cauză a refuzat să se prezinte de bunăvoie la sediul postului de poliţie, pentru a fi audiat în legătură cu cele sesizate şi, mai mult decât atât, a continuat să se adreseze prin folosirea de cuvinte jignitoare, poliţiştii l-au imobilizat şi condus la sediul postului de poliţie din localitate, unde a fost audiat cu privire la cele două sesizări depuse de soţia sa.

Întrucât pe adresa de mail a inspectoratului s-a primit o sesizare din partea unei persoane care a asistat la momentul imobilizării, conducerea IPJ Dolj a dispus efectuarea de verificări interne, pentru stabilirea modului de respectare a legislaţiei în vigoare şi a procedurilor interne, de către poliţişti, în momentul intervenţiei la eveniment, verificările fiind în curs de derulare”, au mai precizat reprezentanții IPJ Dolj. (NU RATA, AICI: TÂNĂR DE 32 DE ANI, PUS LA PĂMÂNT DE UN BĂRBAT DE 60 DE ANI ÎNTR-UN BAR DIN CRAIOVA)

Citește și...