VIDEO / Doliu în LUMEA REGALĂ! Vestea morţii Majestăţii Sale i-a şocat pe toţi

Publicat: 06/11/2017 | 13:15
VIDEO / Doliu în LUMEA REGALĂ! Vestea morţii Majestăţii Sale i-a şocat pe toţi

Un oficial a anunţat că Majestatea Sa a încetat din viaţă, în urma unui accident aviatic teribil. Împreună cu prinţul saudit erau şi alţi oficiali guvernamentali care au murit după ce aeronava la bordul căreia erau s-a prăbuşit.

Elicopterul în care era prinţul Mansour bin Muqrin şi alţi şapte oficiali guvernamentali s-a prăbuşit duminică în sudul regatului, ucigându-i pe cei opt oameni de la bord, potrivit Bloomberg.

Ministerul de Interne al Arabiei Saudite a declarat astăzi că prăbuşirea s-a produs în provincia Asir din Arabia Saudită, potrivit b1.ro. Oficialul a participat la un tur al proiectelor locale din apropierea oraşului Abha, situat la aproape 160 kilometri de graniţa cu Yemen.

În Yemen, oficialii de la Houthi nu făcut nicio declaraţie imediat în legătură cu tragedia aviatică, dar ce canalul de ştiri prin satelit al grupului Al-Masirah a raportat doar că accidentul a avut loc.

Imaginile de mai jos au fost filmate în timp ce echipele de căutare şi recuperare a trupurilor celor morţi au ajuns la locul tragediei aviatice.

Canalul de ştiri din Arabia Saudită Al-Arabiya, cu sediul în Dubai, a raportat că accidentul l-a ucis pe prinţul Mansour bin Muqrin şi alte şapte persoane.

Prinţul Mansour era guvernatorul adjunct al provinciei Asir, iar în clipul de mai jos apare alături de cei şapte oficiali cu care era în elicopterul care s-a transformat în sicriu pentru ei.

Accidentul aviatic înfiorător s-a produs după ce în Arabia Saudită, 11 prinţi, patru miniştri şi zeci de foşti miniştri au fost reţinuţi pentru corupţie, potrivit presei de peste hotare.

Citește și...