VIDEO / La 26 de ani, o tânără îşi vinde virginitatea pe internet. Cum vrea să folosească banii obţinuţi de la un bărbat generos

Publicat: 07/11/2017 | 15:12
VIDEO / La 26 de ani, o tânără îşi vinde virginitatea pe internet. Cum vrea să folosească banii obţinuţi de la un bărbat generos

O tânără care locuieşte în Marea Britanie vrea să-şi umple conturile cu milioane de euro şi a ales o metodă care a stârnit controverse. Ea vrea să-şi vândă virginitatea la 26 de ani şi, potrivit, declaraţiilor sale, părinţii o susţin cu decizia ei importantă în legătură cu bărbatul cu care îşi va petrece prima noapte de amor.

Jasmin a declarat în cadrul unui interviu că până la vârsta de 26 de ani şi-a aşteptat alesul, însă, acum a renunţat la acest lucru.

„Am aşteptat bărbatul potrivit, dar nu-l mai aştept. Am ales aşa şi sunt fericită. Sunt sigură de decizia mea.”, a povestit Jasmin, conform thescottishsun.co.uk.

Tânăra care îşi vinde virginitatea pe internet vrea să viziteze mai multe ţări cu banii pe care îi va obţine. În plus, e decisă să pună bazele unei afaceri de succes.

Bună, sunt Jasmin. Am 26 de ani,  locuiesc în Regatul Unit şi vreau să-mi vând virginitatea pe internet (…), pentru că vreau să călătoresc în lumea întreagă, mi-ar plăcea să vizitez America (…). De asemenea, vreau să merg în ţările din Asia, dar şi în Dubai. Şi aş vrea să-mi deschid o afacere (…), acesta e clipul de prezentare al tinerei care s-a descis să scoată bani grei după ce şi-a păstrat fecioria până la această vârstă.

Ca să fie sigură că va avea succes în rândul bărbaţilor generoşi, Jasmin a făcut public clipul de mai jos, dar şi mai multe fotografii în care apare în lenjerie intimă pe un site de escorte.

Citește și...