VIDEO. Poliţist din județul Giurgiu, la „vânătoare” în pantaloni scurţi! A oprit un autoturism aflat în trafic și… IPJ Giurgiu a început o anchetă

Publicat: 11/03/2019 | 13:26
VIDEO. Poliţist din județul Giurgiu, la „vânătoare” în pantaloni scurţi! A oprit un autoturism aflat în trafic și… IPJ Giurgiu a început o anchetă

Un polițist ar putea avea mari probleme după ce a fost filmat în pantaloni scurți, chiar în mașina poliției, la scurt timp după ce a oprit un autoturism aflat în trafic. IPJ Giurgiu a început, deja, o anchetă. Imaginile au fost postate pe o pagină Facebook.

Imaginile cu un poliţist filmat în timp ce urcă la volanul maşinii de Poliţie, îmbrăcat în pantaloni scurţi, după ce pare că a oprit un şofer, au fost postate pe o pagină Facebook, având ca titlu „poliţist îmbrăcat în pantaloni scurţi a ieşit la vânat de şoferi în localitatea Ghimpaţi, judeţul Giurgiu”.

„Dacă domnul poliţist salva o viaţă fară haina statului era un simplu cetăţean, dar să ieşi la muncă aşa nu ştiu cât de legal este”, comentează imaginile un utilizator.

Dacă un poliţist în pantaloni scurţi vă salva de la o bătaie era bine, dar dacă surprinde o contravenţie în flagrant şi ia măsuri nu e bine”, comentează un altul.

„Ca şofer puteam să refuz să-i prezint actele? Cred că da!”, scrie un alt utilizator.

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu a trimis, luni, un comunicat de presă, în care precizează că, în urma apariţiei în spaţiul public a imaginilor, conducerea IPJ Giurgiu a dispus verificări interne, prin Compartimentul de Control Intern, la finalizarea cărora vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Surse judiciare au declarat că până în acest moment rezultă că poliţistul respectiv a constatat o contravenţie în trafic, motiv pentru care a oprit şoferul respectiv să îl atenţioneze şi să-i redcpomande să respecte legea, pentru a evita vreun accident. Conform aceloraşi surse, poliţistul era în timpul liber, însă trebuia să ducă autospeciala dintr-o localitate în alta.

POLIȚIST ÎMBRĂCAT ÎN PANTALONI SCURȚI A IEŞIT LA VÂNAT DE ŞOFERI IN LOCALITATEA GHIMPAȚI JUDETUL GIURGIU! REVENIM CU DETALII!

Publicată de Info Trafic 24 pe Luni, 11 martie 2019

Citește și...