VIDEO. Polițiști din Arad, amenințați cu moartea de un șofer beat care circula pe sens interzis. „Am zis că îl omor”

Autor: Alin Terente
Publicat: 14/05/2018 | 12:31

Doi polițiști din Arad, de la Biroul Rutier, au fost amenințați cu moartea de către un individ beat, care a fost oprit în trafic, în timp ce conducea pe „interzis”.  (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) . După o scurtă urmărire, mașina suspectului a fost blocată, iar, la volan, agenții ar fi găsit… două persoane: pe șofer și pe concubina acestuia. Femeia ar fi fost trasă de conducătorul auto pentru a o așeza în locul sau. Ce a urmat i-a tulburat chiar și pe polițiști, care au fost amenințați cu moartea de către șofer. Șocant este că în autovehicul se afla și un copil, care a asistat la tot incidentul.

Dialogul dintre șoferul recalcitrant și polițiști este uluitor:

„- Vreau filmare camera video, colegul tău m-a lovit de 10 ori.

– Și tu ai zis că îi dai cuțit!

– Ce cuțit îi dau! Am zis că îl omor, pentru că el m-a lovit!

– Fii atent, pentru lucrurile pe care le zici tu acuma… ai toate șansele să nu mai pleci de la noi!”  (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) .

Schimbul de replici dintre suspect și agenții de la Ordine Publică, solicitați să intervină pentru aplanarea conflictului, a fost filmat de un martor. Individul recunoaște, fără nicio jenă, că este dispus să se răzbune și să îi ucidă pe polițiștii care l-au oprit în trafic pentru că șofa pe contrasens, beat.

„- Dar eu nu plec, pentru că știu legea! Am făcut șase ani de pârnaie, mă, omule! Bă, fii atent aici! Eu recunosc că sunt beat și în fața unui judecător! Am stat de vorba cu procurorul Diaconescu, de la DIICOT! Bă, omule! Văd că ai 5 grade, bun, OK, eșți de acord? Colegul tău de ce m-a lovit? Eu te întreb, de ce m-a lovit!

– În momentul în care el ti-a cerut să te supui…

– Dar m-am supus, bro!”, continuă dialogul. (VEZI ȘI: SCENE ŞOCANTE ÎN SUCEAVA! ŞI-A FOLOSIT SOŢIA ŞI COPILUL MINOR DREPT SCUT ÎN FAŢA POLIŢIŞTILOR PE CARE I-A ÎNJURAT ŞI AMENINŢAT CU MOARTEA!)

Incidentul a avut loc sâmbătă noaptea, pe o stradă din Arad. Conform unor martori, care doresc să își păstreze anonimatul – de teamă să nu li se întâmple ceva, suspectul ar fi condus propria mașină în stare de ebrietate, când a fost oprit pentru control.

Individul, un tânăr de 29 de ani, ar fi încercat să fugă de polițișți, dar a fost blocat în trafic. Agenții susțin că șoferul ar fi încercat astfel să câștige timp pentru a schimbă locul cu iubita lui, însă nu a mai avut vreme pentru că polițiștii l-au oprit imediat.

Cercetat sub control judiciar pentru ultraj și refuz de recoltare a probelor biologice

Conducătorul auto a refuzat să sufle în alcooltest și a devenit recalcitrant, astfel că agenții l-au încătușat și au vrut să îl transporte la spital. Pe drum, în mașină poliției, polițiștii au fost amenințați cu moartea, dovezile video fiind depuse la dosar împreună cu plângerea penală pentru ultraj.

Suspectul i-a amenințat explicit pe agenți că îi va ucide cu câte 15 lovituri de cuțit, atât pe ei cât și pe familiile acestora.

Conform procedurilor, în cauza a fost sesizat un procuror de la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Arad, care ar fi transmis că situația nu impune arestarea suspectului. Astfel, conducătorul auto a primit control judiciar pentru 60 de zile, el fiind cercetat pentru refuz de recoltare a probelor biologice și ultraj.

Citește și...