VIDEO. Ruby s-a dat de gol în fața fanilor! Artista mărturisit cu cât a fost plătită să vină la emisiunea ”Teo Show”

Publicat: 26/05/2020 | 21:06
VIDEO. Ruby s-a dat de gol în fața fanilor! Artista mărturisit cu cât a fost plătită să vină la emisiunea ”Teo Show”

Ruby a făcut o confesiune neașteptată pe rețelele de socializare. După ce a fost invitată la emisiunea ”Teo Show”, la ieșire din studio cântăreața le-a arătat fanilor un morman de bani. Ce explicație a avut aceasta?

Ruby este recunoscută ca fiind extrem de haioasă și dezinvoltă în ceea ce privește postările sale pe rețelele de socializare. Ultimul videoclip postat a avut, însă, un impact uimitor în rândul comunității sale de fani. Îndrăgita brunetă a mărturisit cu subînțeles că ar fi primit o suma mare de bani pentru prezența sa la emisiunea lui Teo Trandafir.  Cântăreața a arătat zeci de bancnote de 200 de euro.

CITEȘTE ȘI: Margherita nu se oprește! Ce a făcut fata Clejanilor în urmă cu puțin timp? Poliția ar putea s-o ia din nou în vizor

”Am primit și banii. Nu se plătește mult la Teo, dar e ok, weekend-ul ăsta mă descurc. Îmi vine acum Jacuzzi-ul, trebuie să am și eu de șpagă. Mulțumesc frumos, Teo Show!”, a spus Ruby în timp ce ”flutura” un teanc de bani în mână.

@rubynacretinaun mizilic 😅😅

♬ sunet original – rubynacretina

Goală ”pușcă” în pat

Ruby a lovit pe InstaStory cu o postare incendiară!Artista s-a fotografita fără chiloței, în pat, și vorbea, somnoroasă, la telefon… Fanii au făcut ochii cât cepele când și-au văzut vedeta într-o asemenea ipostază.

CITEȘTE ȘI: Cum arată soția cu 20 de ani mai tânără a lui Mircea Radu? Prezentatorul are o familie împlinită la 51 de ani

Citește și...