VIDEO | Scene de amor într-un avion! Pasagerii au asistat șocati la partida fierbinte

Publicat: 04/09/2018 | 15:10

Pasagerii dintr-un avion Ryanair au fost martorii unei adevărate scene de amor, desprinse din filmele pentru adulți. Totul a început când aeronava a decolat, cei doi amorezi și-au dat frâu liber sentimentelor, iar personalul nu a intervenit.

I-am auzit vorbind despre asta, dar am crezut ca glumeau. Barbatul a intrebat chiar daca cineva are prezervativ. Toata lumea a ras. Zece minute mai tarziu au trecut la treaba, a spus un martor.

Pareau complet beti. Femeia si-a scos pantalonii, apoi barbatul si au inceput sa faca amor. Am scos imediat telefonul pentru a imortaliza scena. Nu am mai vazut asa ceva. Femeia care statea pe scaunul de langa cei doi a cerut sa i se gaseasca un alt loc, dar stewarzii nu au facut nimic pentru a ii opri., a povestit martorul.

Filmarea a devenit virală pe rețelele de socializare și se pare că cei doi nici măcar nu erau un cuplu, s-au întâlnit în avion. Bărbatul este căsătorit și așteaptă un copil, soția lui fiind însărcinată în șase luni.

Compania Ryanair a deschis o anchetă în urma incidentului. „Nu toleram acest tip de comportament inadecvat in timpul zborurilor noastre. Pasagerii care nu respecta regulile noastre vor suporta consecintele.”, a declarat purtatorul de cuvant al companiei aeriene.