VIDEO. Scene șocante petrecute în fața unui centru comercial din Ferentari. Bătrân, încătușat de opt polițiști

Autor: T.S
Publicat: 21/05/2020 | 15:42
VIDEO. Scene șocante petrecute în fața unui centru comercial din Ferentari. Bătrân, încătușat de opt polițiști

Doi bărbați și o femeie s-au ales, în cursul zilei de joi, cu amendă după ce nu li s-a permis să intre într-un centru comercial din Sectorul 5 al Capitalei. Persoanele ar fi devenit violente că au fost rugate să plece.

Momentul în care polițiștii intervin și încătușează un bărbat a fost filmat și postat pe Internet. Autoritățile au fost sesizate după ce cei trei persoane care au refuzat să li se ia temperatura ar fi început să facă scandal.

Cei trei, sancționați contravențional

Polițiștii au fost nevoiți să-i imobilizeze pe cei trei pentru că ar fi opus rezistență. În imagine se vede cum unul dintre scandaligii, un bărbat în vârstă, este imobilizat de patru polițiști.

„La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, care au identificat trei persoane, doi bărbați și o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea.

La momentul în care polițiștii le-au solicitat să se legitimeze, persoanele au refuzat, au devenit recalcitrante și au manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care au fost imobilizate și conduse la sediul subunității de poliție.
Persoanele au fost sancționate contravențional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal și împiedicarea intervenției polițiștilor în îndeplinirea obligațiilor de serviciu, au declarat autoritățile.

×

E știrea momentului în România!Se întâmplă chiar acum, în București ---> https://bit.ly/3ejGIAq

Publicată de Cancan.ro pe Duminică, 24 mai 2020