VIDEO Senzațional! Regele manelelor, Florin Salam, s-a întors: “Chiar dacă m-am îngrășat, tot sexy sunt“

Publicat: 02/03/2018 | 13:40

Florin Salam a făcut un show senzațional într-un local din Capitală, manelistul și-a anunțat revenirea în stilul său caracteristic. A ținut să precizeze că, deși s-a îngrășat, este la fel se sexy. Alături de mulți fani, care stăteau cu telefoanele îndreptate spre el, era și Roxana, iubita lui. Bruneta a băut în cinstea lui și se bucura de spectacolul pe care manelistul îl făcea.

Nu am reușit să fac ce voiam eu pe acolo, nu știu de ce, primeam dedicații și nu reușeam să încep cu ce vreau eu. Nu cânt nimic, doar intru pe șmecherie, să vezi ideea mea pe anul ăsta, adică…chiar dacă m-am îngrășat, tot sexy sunt! Ca idee, da? Șmecherie, da? Uite cum intră Salam la orice concert, fără să cânte, doar prezența. Forță, forță, am zis forțăăăă! Așa intră Salam, oriunde peste toooot!”, a spus Florin Salam.

După ce și-a făcut introducere, regele manelelor s-a urcat pe scaun: Perfect, asta e primirea! Ca să se-nțeleagă, aici înțelegi dacă ai creier, orice. De aici pleacă putere, talent, forță, poftă de viață, nebunie, plăcere, ce vreți voi. Și pentru ceilalți: fuck, fuck, fuck!”.

Doamnelor și domnilor, vi-l prezentăm pe Floriiiin Salam! Regele s-a întors!”, l-a prezentat unul din bărbații aflați la petrecere, pe Florin Salam.

Asta e primirea pentru cei care au poftă de viață, măăăăăăăă!!!”, a spus Florin, după care a fredonat câteva versuri:

N-ai ce să-mi faci, n-ai ce să-mi spui, cu mine să nu te pui.

Ți-am dovedit, ți-am dovedit, că din nou te-am doborât

După ce și-a făcut momentul, manelistul a încheiat:Stop, stop, că după aia ne ia Cancan-ul, stop, gata, vă iubesc!

Citește și...