VIDEO. Șoferul împușcat de polițiști în trafic, la Craiova, este un interlop care ar fi trimis sute de romi la cerșit în SUA

Autor: Elena Ailuțoaei
Publicat: 11/05/2018 | 16:49

Poliţişti din cadrul Biroului rutier au tras, vineri, pe o stradă din Craiova, mai multe focuri de armă într-un autoturism care nu a oprit în trafic la semnalul acestora, iar şoferul a fost rănit în picior.  (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)  Acesta şi-a abandonat maşina, s-a urcat în alt autoturism şi s-a făcut nevăzut. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are detalii despre incidentul violent: șoferul rănit este Filip Gionea, zis Paris, un interlop care ar fi trimis sute de romi la cerșit în SUA.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani din Craiova a fost observat şi recunoscut în trafic de oamenii legii care au încercat să îl oprească.  (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)Era un vechi client al lor şi mai fusese prins în trafic fără permis. Nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă. Şi-a abandonat maşina şi s-a urcat în alt autoturism.

“- Aţi auzit că s-a tras?

– Am auzit. Dar până când …dar se întâmplase când se întâmplase.

– V-aţi speriat când aţi auzit împuşcăturile?

– Dar nu ştiam, parcă erau petarde. După animale, după păsări, ceva …”, spune un martor.

Oamenii legii au organizat mai multe filtre pentru a-l prinde pe şoferul fugar.

„Întrucât conducătorul autoturismului a refuzat să oprească au fost executate mai multe focuri de armă atât de avertisment, cât şi asupra autoturismului respectiv. Ulterior, şoferul a abandonat autoturismul şi s-a urcat într-o altă maşină”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt IPJ Dolj.

Paris ar fi trimis sute de romi la cerșit în America

Bărbatul rănit în picior, Filip Gionea, zis Paris, este un vechi client al poliţiei. Acesta, împreună cu alţi doi bărbaţi ar fi ajutat să treacă fraudulos graniţa sute de persoane, inclusiv unele care aveau credite bancare şi pe care nu le mai puteau achita. Cei care nu au putut plăti integral sumele de bani pretinse de către membrii grupării au fost obligaţi să comită infracţiuni sau să cerşească pe teritoriul SUA. Astfel, interlopul căutat acum ar fi trimis în America sute de romi.

Membrii grupului infracţional ar fi obţinut din activitatea infracţională suma de peste un milion de dolari. Gionea a mai avut antecedente recente. La începutul acestui an, i s-a suspendat dreptul de a conduce şi, la numai o lună după incident, a fost surprins din nou în trafic, la volan, de către poliţişti. Atunci aceştia i-au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

Citește și...