VIDEO. Un copil a căzut cu tiroliana de la opt metri înălțime, într-un parc din Craiova. „Am crezut că a murit”

Autor: Elena Ailuțoaei
Publicat: 14/05/2018 | 13:30

Accident teribil în Parcul Romanescu din Craiova. Un băieţel de 10 ani a căzut, duminică, de la opt metri înălțime, după ce i s-a rupt tiroliana. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) .Copilul a suferit leziuni şi a fost internat de urgență la Spitalul Judeţean din Craiova.

Părinții micuțului sunt revoltați și au declarat că intenționează să îi facă să plătească pe cei care au organizat evenimentul.

„Am decis să mergem cu el la un psiholog”

„Am așteptat mai bine de trei ore să îi vină rândul, iar când a urcat sus acolo am văzut cum a căzut. M-am speriat și am crezut că a murit. Am cerut să îi dea cască de protecție și mă bucur că am făcut acest lucru pentru că astfel astăzi nu ar mai fi fost în viață. Este foarte speriat și a rămas cu o temă, iar noi am decis să mergem cu el la un psiholog pentru a putea depăși trauma“, a declarat Daniel Bornaz, tatăl copilului. (VEZI ȘI: O TURISTĂ A INTRAT ÎN COMĂ DUPĂ CE A CĂZUT DE PE O TIROLIANĂ, ÎN BRAN)

Asociația „Amicus“ din Craiova, cea care a organizat evenimentul „Orășelul Copiilor” din Parcul „Nicolae Romanescu“ a refuzat să comenteze incidentul. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citește și...