VIDEO | Un primar a fost legat de camion și târât prin oraș de cetățenii nervoși

Publicat: 10/10/2019 | 13:10

Unsprezece persoane au fost arestate după ce primarul orășului în care locuiau a fost scos afară cu forța din biroul lui, legat de un camion și târât pe străzi. Cetățenii erau nervoși că bărbatul nu și-a respectat promisiunea din campanie de a repara un drum local, potrivit BBC.

Totul s-a întâmplat în sudul Mexicului. Poliția a intervenit rapid pentru a-l elibera pe primarul Jorge Luis Escandon Hernandez, care nu a suferit rănit grave. Mai mulți localnici care au fost martori la scenele violente le-au filmat și le-au publicat pe rețelele sociale.

Primarii și politicienii locali din Mexic sunt deseori ținta bandelor traficanților de droguri atunci când aceștia refuză să colaboreze potrivit intereselor infractorilor. Rareori însă, sunt atacați din cauza nerespectării promisiunilor de campanie.

Zeci de agenți de poliție au intervenit pentru a opri vehiculul și pentru a-l salva pe primar. 11 persoane au arestate în urma violenței. Primarul spune că va face plângere pentru răpire și tentativă de crimă.

Citește și...