VIDEO | Un profesor a fost filmat în timp ce lovea cu scaunul un elev, la o școală din Ploiești

Publicat: 08/12/2018 | 16:25

O anchetă a început la Școala ”Ioan Grigorescu” din Ploiești, unde un profesor pensionar, care înlocuia titularul aflat în concediu medical, a fost filmat lovind cu scaunul un elev de clasa a șaptea.

Inspectorul șef al ISJ Prahova, Nicolae Angelescu, a declarat că au fost începute verificări la Școala ”Ioan Grigorescu” din Ploiești, aflată în cartierul Dorobanțu. Aici, un profesor a fost filmat cum ridică un scaun și încearcă să lovească un elev, care reușește însă să se ferească.

Incidentul s-a produs marți, la ultima oră de curs. Profesorul ar fi fost scos din sărite din cauza unui comentariu. Ar fi fost provocat, din ce am discutat cu directoarea. Trebuia să aibă un alt comportament. Este regretabil ce s-a întâmplat”, a declarat Angelescu pentru Mediafax.ro.

Potrivit acestuia, profesorul respectiv este pensionar și a fost chemat de profesorul titular de biologie, care este în concediu medical, să-i țină locul pentru o săptămână. Profesorul pensionar nu are âncheiată cu școala un contract de muncă. ”În urma incidentului, de luni acesta nu va mai intra la ore”, a spus inspectorul școlar general al ISJ Prahova.

Incidentul a fost filmat în clasa a șaptea a școlii respective. Atât Inspectoratul Școlar Prahova, cât și Poliția au început anchete în acest caz.

Citește și...