Viitorul l-a repatriat pe Cristi Ganea: „Pentru mine a fost o perioadă grea la Bilbao!”

Autor: Cristian P
Publicat: 27/01/2020 | 12:45
Viitorul l-a repatriat pe Cristi Ganea: „Pentru mine a fost o perioadă grea la Bilbao!”

Viitorul Constanța l-a repatriat pe jucătorul Cristi Ganea. Acesta a revent sub comanda lui Gică Hagi fiind cedat sub formă de împrumut până în vară de clubul de care aparține, Athletic Bilbao.


Biletul Zilei »Trei selecții din trei sporturi diferite pentru un strat lansat de săptămână!


Fostul și actuaalul jucător al dobrogenilor a vorbit de perioada mai puțin fastă pe care a avut-o la Bilbao unde nu prea a jucat. Cu toate acestea, Ganea consideră benefică experiența trăită la spanioli.

„Am avut oferte şi din alte ţări să spun aşa, însă am ales Viitorul, pentru că este casa mea şi mă simt cel mai bine aici. Cred că aceste 5 luni îmi vor fi de folos. Pentru mine a fost o perioadă grea acolo, m-am acomodat foarte bine, ce e drept, cu vestiarul, însă nu am jucat. M-am întors în România pentru că, până la urmă, ca şi fotbalist dacă nu joci, nu te simţi bine. Şi în primul rând vreau la Viitorul să fac treabă bună, să ne calificăm în locurile 1-6 şi pe viitor vom vedea. Obiectivul meu este să joc cât mai multe meciuri, să am meciuri în picioare, să mă întorc la echipa naţională, dar vreau să iau zi de zi, să muncesc la antrenamente din nou şi să fiu cel mai bun. Primul meci va fi cel de la Iaşi, va fi o partidă grea, însă sperăm ca timpul să fie ok, să nu fie zăpadă sau alte chestii. O să fie un meci greu, dar noi trebuie să muncim pentru cele 3 puncte şi cu siguranţă vom face un joc bun şi mergem la victorie” , a declarat Cristi Ganea.

Viitorul Constanța se află după 22 de runde scurse din acest sezon regular pe locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off. Formația lui Gică Hagi are 35 de puncte, cu două mai mult decât FC Botoșani, formație aflată pe locul 7.

Citește și...