Vila Monicăi Gabor din Malibu, de 7 milioane de dolari, este în pericol să ia foc

Publicat: 14/11/2018 | 10:50

Vila Monicăi Gabor din Malibu este în pericol să ardă, în urma incendiilor violente care au lovit stațiunea. Casa care valorează 7 milioane de dolari are șanse mari să fie distrusă, având în vedere că românca locuiește cu Mr. Pink foarte aproape de Gerard Butler, a cărui locuință a fost mistuită de flăcări, în urmă cu câteva zile.

M-am întors la casa mea din Malibu după evacuare, a scris Butler în dreptul unei imagini în care în spatele lui se pot distinge casa făcută scrum şi o maşină distrusă de flăcări. Momente dureroase în California, însă curajul şi spiritul de sacrificiu al pompierilor sunt inspiraţionale, a scris actorul.

Incendiile au ucis 44 de oameni, iar peste 200 sunt daţi dispăruţi.

Kim Kardashian, evacuată din Calabasas

Starul de reality show Kim Kardashian West s-a numărat printre zecile de mii de persoane evacuate din mai multe orașe din California, în urma unui incendiului de vegetație izbucnit joi. Kim Kardashian filma incendiile din avionul ei personal, când și-a dat seama că și proprietatea sa, situată în Hidden Hills, era în pericol de a fi înghițită de flăcări. Starleta a publicat imaginile pe contul ei de Instagram și și-a rugat fanii „să se roage pentru Calabasas”, zona în care se află locuința sa și a rapperului Kanye West. (VEZI ȘI: INCENDIU PUTERNIC LA IAȘI! ESTE AFECTATĂ O SUPRAFAȚĂ DE 50 DE HECTARE DE VEGETAȚIE USCATĂ, LA MICĂ DISTANȚĂ DE LOCUINȚE)

Și Kourtney Kardashian, sora lui Kim, a fost nevoită să își părăsească locuința, aflată în vecinătate.

Citește și...