Celebrul milionar și-a ”spionat” soția la party-ul cu stripperi de la LOFT!

Publicat: 09/03/2018 | 22:59

De Ziua Femeii, Viorel Cataramă s-a strecurat în clubul LOFT și și-a ”spionat” soția la party-ul cu stripperi, deși bărbații nu au avut, teoretic, acces în local. Celebrul milionar a fost, însă, descurcăreț și, alături de un prieten, a reușit să intre în luxosul club de noapte. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Pe 8 Martie se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Femeii. Doamnele și domnișoarele sunt, o dată în plus, în centrul atenției. Ocazie cu care primesc flori, cadouri și… petreceri organizate în cinstea lor. La fel s-a întâmplat și în acest an. LOFT, unul dintre cele mai selecte cluburi din Capitală, nu le-a uitat pe reprezentantele sexului frumos. (VEZI ȘI: MILIONARUL ŞI-A DUS BĂIEŢELUL LA LOFT! JUNIORUL E ŞMECHERAŞ MARE, NU GLUMĂ!)

Localul le-a organizat un party pe cinste, de la care nu au lipsit, bineînțeles, stripperii. La eveniment a ținut să participe și Adina Alberts, soția lui Viorel Cataramă. Pentru câteva ore, doamna doctor a dorit să se distreze din plin și să se detașeze de agitația cotidiană. De precizat că, în club, au fost primite doar doamnele și domnișoarele. Teoretic, bărbații au avut, cu desăvârșire, interzis.

Un rafinat consumator de Armand de Brignac, Viorel Cataramă a reușit, însă, să pătrundă în local. Nu singur, ci alături de amic. Astfel că și-a putut “spiona”, în voie, soția. În local, “Regele mobilei” a făcut un adevărat show. S-a distrat la maximum alături de Adina Alberts și de prietenul său. A dansat, a ciocnit pahar după pahar și a arătat o formă de zile mari. De altfel, la masa celebrului milionar a fost cea mai mare agitație, așa cum se poate observa din imaginile obținute, în exclusivitate, de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Șampania a fost licoarea preferată de Viorel Cataramă și Adina Alberts. Bineînțeles, cea de calitate. Cei doi au sorbit cu poftă din fiecare pahar și și-au aruncat priviri “dulci”. Au petrecut împreună o seară de neuitat. Soția omului de afaceri s-a simțit perfect la LOFT și a fost încântată inclusiv de show-ul de striptease dedicat reprezentantelor sexului frumos de Ziua Internațională a Femeii.  (CITEȘTE ȘI: MILIONARUL DE 61 DE ANI A DANSAT PE MESE DE MÂNĂ CU DOAMNA DOCTOR!)

Viorel Cataramă, căsătorit cu un medic estetician

Milionarul a stat alături de Adela Surugiu timp de 15 ani, până când cei doi au decis că legătura lor nu mai funcționează. Acum doi ani, “Regele mobilei” s-a căsătorit cu medicul estetician Adina Alberts, după o relație de trei ani. Ei au avut o nuntă fastuoasă la Palatul Snagov, iar apoi și-au petrecut luna de miere în Asia. Au doi copii, o fetiță și un băiețel. (NU RATA: „Regele mobilei” A DESCOPERIT SECRETUL TINEREȚII VEȘNICE!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...