Viorel de la Acces Direct vrea să rupă trendingul! Ce colaborare-bombă a pregătit soțul Vulpiței

Autor:
Publicat: 26/08/2020 | 23:23
Viorel de la Acces Direct vrea să rupă trendingul! Ce colaborare-bombă a pregătit soțul Vulpiței

Viorel Stegaru nu a stat prea mult în umbră și iată că pregătește din nou o lovitură de zile mari, pe piața muzicală. Soțul Vulpiței de la Acces Direct vrea să rupă iar trendingul de pe Youtube, așa că s-a gândit la o colaborare cu Ana Ciolpan.

Soțul Vulpiței de la Acces Direct vrea cu orice preț să fie și mai celebru de atât. Tocmai de aceea, Viorel Stegaru a pus la cale un plan bun pentru a se vedea din nou în trendingul de pe Youtube.

Viorel s-a gândit la o colaborare cu Ana Ciolpan, însă odată ajuns în studioul de înregistrări alături de cântăreață, i-a făcut acesteia zile fripte și a reușit să o scoată din sărite.

„Mă bucur pentru că a și promis. Totodată, eu sunt pe treptele mai sus față de Liliana. Cu mine trebuie să înregistreze. Să se ducă să sape, că pe ea nu o cunoaște lumea”, a spus Ana Ciolpan, la „Acces Direct”.

Viorel a terorizat-o pe Ana Ciolpan, la înregistrări

Ei bine, așa cum vă spuneam, Viorel Stegaru nu a stat deloc locului la înregistrări, ci din contră. Soțul Vulpiței de la Acces Direct a șicanat-o mai tot timpul pe Ana Ciolpan și s-a și încurcat în versuri, atunci când a venit vorba să le cânte.

Viorel nu este singurul care pune osul la treabă, pentru a câștiga bani, căci știm cu toții că Youtube-ul îți poate aduce sume consistente.

După ce a fost prinsă în imagini XXX cu amantul său, se pare că Veronica Stegaru este dispusă să facă orice pentru a-și spăla păcatele. Vulpița de la Acces Direct s-a angajat, de probă, să vadă dacă se pricepe să facă bani și să-l și impresioneze pe Viorel, astfel încât acesta să uite de cel mai neplăcut episod din viața lor.

Vulpița vrea să facă orice acum pentru a crește în ochii lui Viorel. Tocmai de aceea, Veronica Stegaru s-a apucat de făcut cafea și primul său client a fost chiar Viorel, cel care încercase înaintea ei jobul cu pricina.