Ultima dorință a lui Viorel Lis

Autor: Maria H.
Publicat: 20/09/2019 | 10:45

Viorel Lis a vorbit despre moartea sa și spune că are o ultimă dorință pe care Oana trebuie să o respecte întocmai. Fostul edil vrea să fie incinerat, nu îngropat, iar cenuşa sa fie dusă la casa unde acesta a copilărit.

După ce în urmă cu ceva timp fostul primar al capitalei a ajuns la spital, Oana Lis a făcut câteva dezvăluiri despre discuțiile pe care le-a avut cu soțul său. Aceasta a vorbit cu Viorel Lis, despre momentul în care va trece în nefiinţă. Bărbatul îşi doreşte să fie incinerat, iar cenuşa să-i fie dusă la casa natală.

„Nu e dorinţa mea să fie incinerat. Nu vreau să fiu condamnată că aşa am ales eu, e alegerea lui. Lumea s-a grăbit să comenteze că vreau eu să scap să nu-i mai fac pomeni. Nu ştiu să fac colivă, dar acum colivă găseşti şi la supermarket, la cofetărie. Acum ce să facem, mergem să-i căutăm o vază mişto să-i pun cenuşa”, a spus Oana Lis, potrivit informaţiilor din presă.

–> DEZVĂLUIRE | Cât de ușor se fac, de fapt, banii în industria de videochat? Detalii neștiute din culise

”Sunt zile în care nu am bani şi mă împrumut”

Oana Lis a recunoscut că a trecut prin multe certuri, de-a lungul timpului, iar problemele financiare și-au spus cuvântul. Uneori, pentru că nu avea rochii pe care să le poarte ziua, Oana Lis… și-a scurtat rochiile de seară.

„În orice cuplu, poate numai la milionari nu sunt certuri pe bani. Cred că în orice cuplu, unul dintre motivele de ceartă este capitolul financiar. Şi eu şi Viorel suntem aceeaşi zodie, Peşti, şi amândoi suntem cheltuitori, dar pentru că eu fac cumpărăturile, plătesc facturile, nu realizează. Am început să îmi fac liste cu program în Excel cu ce cheltuiesc, renunţ la alte lucruri, de exemplu, nu mi-am mai cumpărat haine. Ca să dau un pont pentru doamne, toate rochiile pe care le aveam de seară sau lungi, mi le-am tăiat la croitor, ca să le port ziua. Da, nu îmi mai cumpăr haine pentru că dau prea mulţi bani şi îmi cumpăr lucruri de machiaj mai ieftine, ca să pot să ies, pentru că aceasta este plăcerea mea. Abia aştept să termin facultatea ca să mă angajez şi eu. Sunt zile în care nu am bani şi mă împrumut, dar sunt zile în care nu ştiu… Cheltuiesc 300 de lei, 500 de lei, 1000 de lei într-o zi, nu ştiu, depinde, dar sunt zile în care n-am 10 lei, acesta este adevărul, mie nu-mi place să mă ascund după deget, să mă dau mai bogată decât sunt. De multe ori, îmi plătesc prietenii când ies în oraş”,a spus Oana Lis la Antena Stars.

Citește și...