S-a aflat! Care este boala de care suferă Viorel Lis. Oana, soția fostului edil al Capitalei, este disperată. “Din păcate, este diagnosticat cu…”

Publicat: 23/08/2019 | 22:57

În ultima vreme, Viorel Lis a avut probleme de sănătate, iar Oana a fost mereu lângă el și l-a susținut, s-a rugat pentru sănătatea lui și să îl țină Dumnezeu cât mai mult lângă ea. De altfel, cuplul nu a mai apărut în spațiul public de o perioadă.

Recent, Oana Lis a dezvăluit că soțul ei se luptă cu depresia și că preferă să stea cât mai mult timp lângă el, în speranța că va reuși să-i ridice moralul.

Din păcate, Viorel este diagnosticat cu depresie. Pe de o parte este normal având în vedere toate problemele medicale din ultimii ani. E normal să-ţi afecteze şi psihicul, ia şi pastile din acest punct de vedere ca să poată să doarmă, să stea liniştit şi eu îl ajut cu ce pot ca soţie psiholog. De exemplu, am fost plecaţi la mare vreo 10 zile şi la început nici nu voia să meargă, nu voia să iasă din casă, a trebuit să mă rog de el, a trebuit să insist şi apoi când s-a întors de la mare, Doamne, deci era alt om.

Pe de altă parte, majoritatea oamenilor după ce trec de o vârstă se confruntă cu depresia. Viorel este un om care a avut 2000 de oameni sub conducerea lui. E foarte greu ca dintr-o dată să fii un pensionar normal, după ce ai fost activ toată viaţa, dar eu îl susţin cum pot. Cum îl ajuţi tu să iasă din stările astea?„, a declarat Oana Lis.

A crezut că Viorel va muri de ziua sa

În ziua în care a împlinit 40 de ani, Oana Lis s-a speriat foarte tare. „Nu se mai trezea şi am zis că moare de ziua mea! Cadoul lui pentru mine este că s-a trezit. Cadoul mai constient e că uite…o ţărancă, la 17 ani îmi doream să fiu o persoană cunoscută şi acum sunt live la voi. Am prietenele aici, vreau să spun că sunt oameni din showbiz, oameni de afaceri, medici, din politică… Au venit pentru mine. Bine, poate au venit şi pentru friptură. (…) Admiraţia oamenilor rămâne. Aţi nimerit la ora de manele şi m-am îmbătat şi eu şi bag picioarele, vreau manele“, a spus vedeta.