Viorica Dăncilă, primele declarații după ce a demisionat din PSD. Ce răspuns a dat după ce a fost întrebată dacă s-a angajat

Publicat: 17/01/2020 | 14:42
Viorica Dăncilă, primele declarații după ce a demisionat din PSD. Ce răspuns a dat după ce a fost întrebată dacă s-a angajat

Fostul premier Viorica Dăncilă a declarat la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu” că deocamdată nu s-a angajat, deși a primit mai multe propuneri, și că urmează să decidă săptămâna viitoare.

Întrebată dacă s-a angajat după ce a părăsit funcția de premier, Viorica Dăncilă a răspuns: ”Deocamdată nu!”.

Am mai multe propuneri. Am mai multe propuneri, de săptămâna viitoare…”, a adăugat ea.

Viorica Dăncilă a decis, în luna noiembrie, să demisioneze din funcția de președinte al Partidului Social Democrat, după ce a pierdut alegerile prezidențiale.

Totodată, a anunțat că nu va candida pentru nicio funcție la congresul partidului. Ea a precizat că vizează funcția de președinte al Organizației de Femei, care va fi aleasă la o conferință organizată ulterior.

La acest Congres nu o să candidez pentru nicio funcție. Voi susține echipa, colegii care vor candida”, a declarat Viorica Dăncilă.

Ea a precizat că vizează funcția de președinte al Organizației de Femei a PSD.

Există o conferință de alegeri pentru organizația de femei. Voi candida pentru a fi președința organizației naționale a gemeilor social-democrate, funcție pe care am mai deținut-o”, a adăugat Dăncilă.

Citește și...