Viorica de la Clejani are un look nou! Cum a venit la o emisiune TV

Publicat: 21/06/2018 | 12:55

Viorica de la Clejani este foarte atentă la felul în care arată și este mereu aranjată. Ea și soțul ei, Ionică, au fost invitați într-o emisiune tv, unde artista a afișat un look nou. Cântăreței de muzică de petrecere nu îi este frică să încerce lucruri noi. (Cele mai bune oferte laptopuri

Viorica de la Clejani a încercat o coafură nouă, de data aceasta fiind vorba de o perucă. Cântăreața s-a afișat cu o podoabă capilară de un blond-platinat, aranjată într-un alt stil decât și-a obișnuit fanii. Noul look al Vioricăi de la Clejani a fost complimentat și de cei prezenți în emisiune. Soțul ei, Ioniță, a mărturisit că Viorica a fost mereu atentă să fie aranjată și elegantă, chiar și înainte să cunoască celebritatea. (Promotiile zilei la monitoare)

„Nu mai contează cât a trecut de la nuntă. Eu sunt mai frumoasă acum!”, a declarat Viorica de la Clejani. (CITEȘTE ȘI Viorica de la Clejani a slăbit! Cum arată acum soţia lui Ioniţă)

„Viorica a fost mereu elegantă și ăsta a fost un factor important în cariera noastră, să știți! Mie îmi vine să plâng când îmi aduce aminte. Hai, mă, Viorico, nu mai râde!”, a spus Ioniță.

„Ce, mă? Eu știam mereu că voi fi artistă! Oricum, nimic n-a fost fără muncă și sacrificii!”, a completat cântăreața.

„Vreau să-i mulțumesc soției mele. Ea a fost mereu lângă mine!”, a mărturisit Ioniță.

„Și eu vreau să-ți mulțumesc, dar mai dă-mi și mie niște bani!”, a glumit cântăreața.

 

 

Citește și...