Viorica de la Clejani vrea să facă nuntă iar! Ce propunere i-a făcut lui Ioniță: „Era sărac când l-am luat!”

Publicat: 08/03/2018 | 12:57

Viorica de la Clejani își dorește să fie iar mireasă! Cântăreața a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni tv, că și-ar dori să mai facă nuntă. Ea i-a spus lui Ioniță tot ce-și dorește și a vorbit despre cum ar fi rochia de mireasă, dacă s-ar mărita din nou. Viorica și-ar dori să mai slăbească în jur de 10 kilograme, pentru a putea să intre în rochie albă. Mai mult, artista spune că Ionică a început să cam slăbească, lucru care ei nu îi place.

„Ioniță era mai sărac când l-am luat, dar era atât de frumos. Doamne, îi ziceam…să mergem la pădure să culegem floricele. O luam pe jos. Puneam pătura jos, omul se culca, n-avea treabă. Eu culegeam flori. Flori multe am avut și în cap la nuntă, doamne. Ce să faci? Așa se purta pe atunci! Acum 24 de ani…doamne, ce roșcat aveam în păr! Așa era la noi, la țară. Toate ne vopseam roșcate. N-aveam decolorant să ne decolorăm la rădăcină, ca acum! Acum…ia uite ce blond frumos am. Dacă m-aș face acuma mireasă, mi-aș alege o rochie mai simplă. Fără voal, fără flori…Un machiaj mai light așa. Mi-ar plăcea să mai fiu încă o dată mireasă! Hai, Ionică, ne mai căsătorim încă o dată? Nu știu cân. Să mai slăbesc 10 kilograme. Să-mi fac niște operații. (…)”, a povestit Viorica de la Clejani, la „Vorbește Lumea”.

„L-aș vrea pe Ioniță mai tinerele!”

„Marga să vină îmbrăcată la nuntă în costum de baie alb! Ea are un corp superb. Seamănă cu mine când eram tânără. Așa eram eu pe vremuri și lui Ionică nu-i plăcea. Acuma, când sunt durdulie, moare după mine. Stă pe mine ca pe pernuță. Sincer, dacă aș întoarce timpul aș schimba multe lucruri la viața mea. În primul rând, dieta! Pentru că mâncarea te mănâncă, de fapt, pe tine! I-aș spune lui Ionică să-i mai crească părul. L-aș vrea mai tinerel, nu că acuma ar fi bătrânel. În înțeleg pe el, e după 40 de ani…Mănâncă numai mere. Vrea să slăbească, nu știu ce-i cu el. El nu mai cere mțncare. I se pare că e mâncarea grasă.  De ce vrei mă să slăbești? Nu îmi place de tine așa, dau cu tine de pământ”, a mai spus Viorica de la Clejani.

„Nu am zis că vreau să slăbesc, dar mănânc mai sănătos. La noi în casă nu se mănâncă porc. Mi-a zis medicul să am grijă, pentru că eu am problemele cu ficatul”, a explicat Ionică.

Margherita de la Clejani are iubit, dar îl ascunde

Recent, Viorica de la Clejani a dat-o de gol pe fiica ei că ar avea un iubit…dar nici acum Margherita n-a recunoscut! De asemenea, ea a vorbit despre intervenții estetice: „Sunt operată toată. Cabinetele sunt pline de buzate şi botoxate. Mă rog de Ioniţă să-şi bage botox în frunte şi în obraji, dar nu vrea. Îi spun soţului meu de trei zile să-mi cumpere un inel şi nici măcar nu m-a băgat în seamă. Margherita îmi dă doar mie şi tatălui ei explicaţii. Fata mea nu are multe operaţii estetice. Pentru mine cele mai frumoase femei sunt Bianca Drăguşanu şi Adriana Bahmuţeanu (…) Margherita are iubit, dar nu trebuie să spună cine e” 

Citește și...