„Fiica mea a avut prima menstruaţie în autobuz azi” Reacția unui băiat atunci când a văzut o pată de sânge pe pantalonii unei colege

Publicat: 03/11/2018 | 10:43
„Fiica mea a avut prima menstruaţie în autobuz azi” Reacția unui băiat atunci când a văzut o pată de sânge pe pantalonii unei colege

Pubertatea este perioada care face trecerea de la faza de copil, la cea de adolescent. Anii în care se manifestă pubertatea se suprapun la un moment dat peste anii adolescenței. La unii copii această perioadă se manifestă mai repede, la alții mai târziu. Cu precădere pentru fete însă, pot exista situații dificile, mai ales când se apropie momentul primei menstruații. Printr-un astfel de moment sensibil a trecut o fată în drumul de la școală către casă, însa gestul unui coleg a salvat complet situația!

Pe platforma Reddit, cineva a postat povestea unei mame ce a rămas plăcut surprinsă, după ce fiica ei a fost ajutată să iasă dintr-o situație ce ar fi putut să îi afecteze din stima de sine. Din fericire însă, educația adecvată primită de colegul de lângă ea s-a dovedit de ajutor, iar băiatul a știut cum să reacționeze cu un gest frumos și să o facă pe colega sa să treacă peste impas, relatează unica.ro.

Fiica mea a avut prima menstruație în autobuz astăzi, iar un baiat mai mare cu un an, pe care nici măcar nu îl cunoaște, a tras-o deoparte și i-a șoptit la ureche că are o pată la spate pe pantaloni, apoi i-a dat hanoracul lui să și-l lege în jurul taliei.

Inițial, ea era rușinată și l-a refuzat, însă băiatul a insistat și i-a spus „Am surori, e ok!

Dacă esti mama acestui baiat, vreau să îți multumesc și să îți spun că îl crești cum trebuie!