Vladimir Drăghia se mută în casă nouă! „Sperăm să fie de piatră, cum ne-aţi urat acum câteva luni”

Autor: A. D.
Publicat: 27/04/2020 | 14:41

Vladimir Drăghia a decis că  venit timpul să se mute. El și soția sa Alice au locuit pentru ceva timp într-o garsonieră, însă de când a apărut pe lume Zora, fetița lor, au hotărât că au nevoie de un spațiu mai mare.

Vladimir Drăghia a achiziționat un nou apartament încă din anul 2018, când proiectul imobiliar se afla în plină derulare, iar acum a venit timpul să se mute în noua locuință. (CITEȘTE ȘI: ÎNCĂ UN MEMBRU ÎN FAMILIA LUI VLADIMIR DRĂGHIA. “E ADOPTAT!” FANII L-AU FELICITAT IMEDIAT PE ARTIST)

„Ne-am luat casă. Mă rog, apartament, dar pentru noi va fi acasă şi asta e ce contează. Sperăm să fie de piatră, cum ne-aţi urat acum câteva luni”, a explicat atunci Vladimir Drăghia. (VEZI ȘI: ADEVĂRUL DESPRE PREMIUL DE LA EXATLON DONAT DE VLADIMIR DRĂGHIA UNOR COPII. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU CEI 100.000 DE EURO)

De atunci proiectul este aproape gata iar cei trei sunt pregătiți să se mute în noua casă. Vladimir, Alice și Zora sunt extrem de încântați de schimbare și abia așteaptă să formeze amintiri în nou locuință.

„Am vizitat azi clădirea în care ne vom muta în curând. Am fost cu Alice, cu Zora, cu Ioco și am sunat-o și pe maică-mea, să fim chiar tot familionul. Și cum stăteam noi așa, sub apus, mi-am numărat binecuvântările-n gând și parcă au dispărut pentru câteva clipe grijile, virusul, tot. E plăcut să te poți opri câteodată să privești în jur. Iar dacă nu îți place ce vezi, fă să-ți placă”, a mai spus Vladimir.