Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, primele imagini din luna lor de miere

Publicat: 24/07/2018 | 21:57

S-au căsătorit, iar acum au plecat în luna de miere! Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru le-au arătat fanilor lor primele imagini din destinația aleasă. (Reduceri mari la jocuri PC)

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au avut parte de o nuntă de vis, pe o plajă privată de pe litoralul românesc, iar acum cei doi au plecat în luna de miere! Sau mai bine spus în săptămâna de miere, așa cum îi place câștigătorului de la Exatlon să spună. Cei doi au ajuns în Maroc și au publicat prima fotografie din locul exotic în care se află. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI ÎN PREMIERĂ DE LA NUNTA “SECRETĂ” A LUI VLADIMIR DRĂGHIA!)

”Ne-am căsătorit! O să pun aici și câteva fotografii de la nuntă, când le voi primi, dar între timp am ajuns in Maroc, în săptămâna de miere. Poftim niste fotografii siropoase!”, a scris Vladimir Drăghia pe contul său de Facebook.

Prima imagine cu Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru din luna lor de miere

Vladimir Drăghia n-a ales întâmplător Marocul

Destinația aleasă de Vladimir Drăghia n-a fost aleasă întâmplător! Marocul este un loc plin de mister și de istorie. Unde mai pui că este și unul din locurile preferate ale lui Alice Cavaleru. (CITEȘTE ȘI: L-A EPUIZAT PE VLADIMIR DRĂGHIA! IMAGINILE VORBESC DE LA SINE…)

”Recunosc, nu mă mai gândisem la Maroc până atunci. Nici nu era pe harta destinațiilor mele, dar se pare că iubirea chiar te poartă departe, pentru că instant mi-am dorit să mergem în Maroc. La întoarcerea mea în România, m-am așezat stângaci pe un genunchi si am întrebat-o pe Alice dacă vrea să îmbătrânim împreună. Asta se traduce în nuntă. În stilul nostru relaxat, desigur, fără prea multe tradiții bifate, dar cu siguranță cu o lună de miere atașată. Pentru că o surprindeam des uitându-se pe Instagram la fotografii cu orașele imperiale ale Marocului și pentru că știu cât de mult îi place arhitectura orientală, am început să mă interesez cum ajungem acolo cât mai repede având în vedere că vom merge cu Zora si o sa fie prima dată în avion.

Deși reacția lui Alice la aflarea veștii că plecăm o săptămână in Maroc este de neprețuit, am fost surprins de raportul calitate-preț. Alice traduce asta prin multe plimbări în bazarele lor exotice și kilograme în plus la bagajul de cală. Deja și-a făcut o listă cu mirodenii și tot felul de lucruri specifice culturii lor, care este într-adevăr spectaculoasă. Mă bucur că plecam imediat după nunta noastră, care va avea loc weekend-ul viitor, pe plajă. Nu că am avea noi mult stres cu pregătirile de nuntă acum, dar îmi place ideea unui sejur organizat, care este o premieră pentru noi. Am mai aruncat și eu un ochi pe articolele pe care le citește Alice despre Maroc și îmi dau seama că într-adevăr e o destinație plină de istorie și mister, pe care trebuie să o vizitezi măcar o dată în viață… Alice spune că nu vede o destinație mai romantică decât Marocul și știu că nu o spune doar așa, pentru mine. Casablanca” e unul dintre filmele ei preferate.”, a scris Vladimir Drăghia pe blogul său. (Promotiile zilei la monitoare)

Citește și...