Vrei sa castigi aproape 2 milioane de DOLARI? Uita-te la pozele celor doi romani. Pot fi vecinii tai, iar FBI ofera recompensa

Publicat: 18/11/2014 | 19:52
Vrei sa castigi aproape 2 milioane de DOLARI? Uita-te la pozele celor doi romani. Pot fi vecinii tai, iar FBI ofera recompensa

Departamentul de Stat al SUA ofera o recompensa de 1,75 de milioane de dolari pentru informatii care sa ajute la prinderea a doi romani suspectati de fraude pe internet, prin anunturi de vanzare a unor masini, motociclete si barci fictive.
 

Autoritatile americane ofera recompense pentru informatii care sa conduca la arestarea si/sau condamnarea romanilor Nicolae Popescu si Dumitru Daniel Bosogioiu, suspectati de fraude pe internet.
Victimelor li se cerea sa transfere bani in conturi bancare frauduloase, din care sumele erau transmise conducatorilor organizatiei, in Romania. Este posibil ca această conspiratie sa fi cauzat victimelor din SUA pierderi de milioane de dolari”, arata Departamentul de Stat al SUA.

Acuzatii grave

Nicolae Popescu

Cei doi romani sunt cautati de FBI pentru acuzatii ce includ conspiratia in vederea comiterii de infractiuni cu consecinte deosebit de grave – transferuri frauduloase, spalare de bani, falsificare de pasapoarte si trafic cu insemne contrafacute, precum si pentru acuzatii de transferuri frauduloase substantiale si spalare de bani.
Oricine detine informaţii despre aceste persoane ar trebui sa contacteze FBI, prin Centrul pentru Cazuri Importante la 1-800-CALLFBI (225-5324), sau Ambasada ori Consulatul SUA cel mai apropiat. Puteti sa furnizati indicii la tips.fbi.gov. Toate informaţiile vor ramane strict confidentiale”, mai informează Departamentul de Stat. (B.G.)
 

Citește și...