Vulgaritate maximă! Alexandra Stan, scene interzise minorilor

Publicat: 21/01/2019 | 12:52

Deși în ultimii ani este criticată pentru fotografiile extrem de sexy pe care le face publică, Alexandra Stan nu renunță la acest obicei. Vedeta se află în vacanță, în Bali, alături de iubitul ei, și a postat câteva imagini interzise minorilor, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Artista a apărut pe Instagram goală în piscină, acoperindu-și sânii cu mâinile, iar iubitul ei o poza în diverse ipostaze. Unii spun că în ultima vreme, Alexandra Stan este de o vulgaritate maximă, deoarece se promovează mai mult goală, decât prin abilitățile sale artistice, iar alții sunt extrem de încântați că pot admira o formele unei femei frumoase.

Ce își dorește Alexandra Stan în 2019?

Cu câteva ore înainte să se încheie 2018, Alexandra Stan a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare: “Am avut un an plin și complex, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Sunt foarte recunoscătoare pentru experiențele prin care am trecut până acum și le aștept cu nerăbdare și pe cele ce vor urma. Tot ceea ce vreau să îi cer lui Dumnezeu este să îmi dea sănătate și înțelepciune, pentru a ajunge să găsesc iubirea și pacea. Acestea sunt cele mai importante dorințe ale mele pentru 2019”.

Alexandra Stan a fost cerută în căsătorie de partenerul ei

Alexandra Stan s-a născut pe 10 iunie 1989 în Constanţa. Ea a devenit celebră odată cu lansarea melodiei “Mr Saxobeat”. După un imens succes internaţional, artista a trecut printr-o perioadă grea când a fost bătută de impresarul său, care îi era şi iubit în acelaşi timp. Din august 2015, Alexandra Stan trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr pe care-l cheamă Bogdan Stăruială.

Citește și...