Vulpița a făcut anunțul: ”S-a lansat!” Ce avea să se întâmple, însă…

Publicat: 05/09/2020 | 08:53

Viorel și Vulpița escaladează o nouă etapă în ”cariera de vedete” pe care Acces Direct le-a conferit-o odată ce Mirela Vaida, realizatoarea emisiunii de pe Antena 1, i-a adus în platou. Problemele lor de început au dispărut, soții Stegaru din Blăgești nu mai formează de mult timp familia care, vai, ce soartă are, trebuie ajutată.

Viorel și Vulpița gustă acum din plăcerea de a fi vedetă. O nouă melodie au scos cei doi, ancorată cu un clip pe care, dacă-l urmărești, îți cam pui mâinile în cap. Alături de câtăreața de muzică populară Ana Ciulpan, Veronica și Viorel Stegaru cântă ”Tuga” și se agită haotic în peisajul creat de mințile luminate ale regizorilor clipului. Cum era de așteptat, valul de replici negative din partea fanilor Vulpiței a lovit Instagramul.

”Ați ascultat melodia tuga?”, întreabă Vulpița. Răspunsurile: ”Dă-ți cu tuga în cap”, ”Zici că-i iapă”, ”Da, e bună de aruncat la gunoi”, ”Deear cânta la capre, vai de capul tău Viorel, ești dus capul”, ”O porcărie. Du -te Viorel la Blăgești și cânt-o acolo, poate ai mai mult succes”, ”Ĺa Blăgești cu voi, v-ați făcut de râs”, ”Ce cicălitoare ești cu melodia ta!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor Vulpiței.

View this post on Instagram

AȚI ASCULTAT MELODIA Tuga? #accesdirect ❤️💙🥰

A post shared by Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) on

Vulpița și Viorel au făcut anunțul: ”S-a lansat!” Ce avea să se întâmplă, însă…

De altfel, reacțiile fanilor au venit imediat după ce noua piesă a fost anunțată, cu surle și trâmbițe, de cei doi. ”E bine că nu mai sunteți doi proști, acum v-ați înmulțit, sunteți trei”, ” Nu mai mă uit de luni întregi la proștii ăștia doi și deja mă simt mult mai deșteaptă!”, ” Trei retardati care cânta când moare cineva”, ” Niste proști! M-am săturat de voi”, ” Nu sunt curioasă, nu mă uit la nici un promo, nu îmi place muzica populară și m-am săturat de circul de la Acces Direct și mai ales de cei doi”, ”Niște ratați”, sunt câteva dintre din comentarii.

Cineva a fost și de partea nefericiților soți din Blăgești. ”Ce ciudă și invidie au neghioabele pe aici.. Lăsați-i în pace… Nu vă temeți de Dumnezeu că va bate… Ce aveți cu ei.. Sunt ei așa cum sunt… În loc să le dați un sfat bun, vă bateți joc… Stați că nu știți vouă”, a scris internautul.