Vulpița de la Acces Direct, umilită maxim de Jador. Cum a demonstrat manelistul că nu trebuie să se pună cu el

Publicat: 22/05/2020 | 17:14
Vulpița de la Acces Direct, umilită maxim de Jador. Cum a demonstrat manelistul că nu trebuie să se pună cu el

Nu a trecut mult timp și Jador iar i-a furat celebritateea Vulpiței! Manelistul a ajuns iarăși locul 1 în trendingul de pe Youtube alături de Alex Velea, cu melodia „Arde-mă, baby”, așa că Veronica Stegaru poate să-și ia adio de la cariera de artistă, asta doar în cazul în care nu plănuiește o dulce răzbunare și lansează o altă melodie. 

Melodia „Arde-mă, baby” lansată de Jador și Alex Velea în urmă cu doar două zile a reușit deja să adune peste 2 milioane de vizualizări și să ocupe locul 1 în trendingul de pe Youtube.

NU RATA – CUM A ÎNCERCAT O ADMIRATOARE 65+ SĂ-L VRĂJEASCĂ PE JADOR CU IMAGINI XXX. „SE POZASE ÎN CASĂ, COMPLET GOALĂ ȘI…”

Vulpița, detronată de Jador, pe Youtube

După ce ajunsese numărul 1 în Youtube cu melodia lansată în compania lui Rafael, Vulpița de la Acces Direct a început să se creadă din nou vedetă, însă și de această dată, Jador a reușit încă o performanță muzicală și a detronat-o pe Veronica Stegaru, demonstrându-i acesteia că la capitolul muzical nu trebuie să se pună cu el, căci nu are rival!

Alex Velea și Jador au dat lovitura cu noua lor melodie,“Arde-mă, Baby”

“Arde-mă, Baby” – colaborarea lui Alex Velea cu Jador se anunță a fi unul dintre hiturile acestei veri. Versurile sunt extrem de ritmate, iar clipul face senzație pe Internet.

CITEȘTE ȘI – ALEX VELEA ȘI JADOR, NR. 1 ÎN TRENDING PE YOUTUBE CU NOUA LOR MELODIE! CUM SUNĂ VERSURILE CARE AU CUCERIT APROAPE 2 MILIOANE DE OAMENI ȘI CE POZIȚIE OCUPĂ VULPIȚA ȘI RAFAELO ÎN CLASAMENT

“👑Legenda spune ca Velea & Jador învinge pandemia Vulpița 👑”, “Dacă cânta Jador cu Vulpita dă trendingul error 404😂😂”, De ce trebuie judecați? Bravo lor că au scos piesa, nu vă place, nu ascultați, atâta răutate 😐”, “Miroase a fum de grătar, miroase a parfum, miroase a hit-ul verii!”, “Ce diferență e între Jador și Velea! Cât de bine sună JADOR ♥️, dar Velea e șmecher, știe unde să lovească, doar așa crește” sunt doar cinci dintre comentariile lăsate de internauți pe YouTube.

Citește și...