Acasă » Exclusiv » Walter Zenga se „antrenează” cu copiii în Dubai, în așteptarea divorțului. „Aceasta este adevărata dragoste”

Walter Zenga se „antrenează” cu copiii în Dubai, în așteptarea divorțului. „Aceasta este adevărata dragoste”

De: Mircea Tudose 17/11/2020 | 11:51

După neașteptatul anunț al divorțului, celebrul antrenor italian Walter Zenga (60 ani) preferă să petreacă tot mai mult timp alături de copiii pe care îi are din căsnicia cu Raluca. Într-una dintre pozele pe care le-a postat, recent, pe Instagram, Zenga apare alături de fiica lui, iar mesajul este unul emoționant.

Walter Zenga e liber de contract în acest moment, dar este posibil ca, din ianuarie, să antreneze o echipă din Brazilia, unde ar fi dorit „la pachet” cu Mario Balotelli. Până atunci, petrece foarte mult timp alături de copiii săi, Samira Valentina – care îi seamănă foarte mult și care are deja 11 ani – și Walter Junior, de 8 ani, care calcă pe urmele celebrului său tată, fiind extrem de pasionat de fotbal.

Mesaj emoționant

Astfel, în timp ce femeia care îi va deveni, în curând, fostă soție, Raluca, mai postează și Instastory-uri de pe la diverse petreceri ori de pe plajele din Dubai, Walter Zenga se afișează din ce în ce mai des cu copiii. Nu doar că se duce să îi ia de la școală, dar adoră să se plimbe cu Samira prin mall-ul din Dubai. Zenga își ține de mână fetița și să îi face toate poftele. De asemenea, se antrenează cu juniorul, jucând fotbal pe plaja din fața casei din Dubai.

Walter Zenga petrece mult timp cu cei mici
Walter Zenga petrece mult timp cu cei mici

Antrenorul italian a postat, recent, pe rețelele de socializare o poză în care se ține de mână prin mall cu fiica lui, însoțită de mesajul “Mână în mână, plimbându-ne prin mall. Aceasta este adevărata dragoste”.

Dorit în Brazilia

Chiar dacă acum are mult timp liber, din luna ianuarie este posibil ca italianul să plece cu contract în Brazilia, acolo unde a primit oferta de a antrena echipa Vasco da Gama, din Rio de Janeiro. (VEZI AICI: AVEM IMAGINI CU ZENGA LA BUSTUL GOL! LA 57 DE ANI, CELEBRUL ANTRENOR E MAI ”CONTURAT” DECÂT MILIARDARUL VACCHI)

Walter Zenga și Mario Balotelli ar fi intrat în atenția celor de la Vasco da Gama după schimbările din conducerea clubului. Astfel, Leven Siano a devenit președinte, iar Fabio Cordella director sportiv. Iar următorul pas ar fi instalarea lui Walter Zenga în funcția de antrenor.

„Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct”

Până atunci, probabil că Zenga va reveni la statutul de burlac. Italianul a șocat cu o postare pe rețelele de socializare, în urmă cu mai bine de o lună.

Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări!”, a scris Walter Zenga pe Instagram.

O fotografie de pe vremea când nu se punea problema despărțirii între Walter și Raluca

„Eu și soția mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate, relațiile dintre noi s-au răcit, atât din cauza distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai”, a continuat el. (NU RATA: RALUCA ZENGA, EXTREM DE SEXY! CÂT DE BINE ARATĂ SOŢIA LUI WALTER ZENGA ÎN COSTUM DE BAIE)

„El mi-a iertat multe”

În luna iunie a acestui an, pe când existau deja zvonuri despre o eventuală separare între Walter și Raluca, blondina dădea asigurări pentru publicația VIVA! că relația dintre ea și soțul ei merge ca pe roate. Ea a precizat că au trecut de mult de momentele critice.

„Cu trecerea anilor, mariajul parcurge mai multe faze – ne schimbăm noi ca oameni, traversăm etape personale complicate, momente de criză și confuzie, dar, atâta vreme cât reușim să păstrăm complicitatea și intimitatea în cuplu, comunicând mereu, împărtășindu-ne atât reușitele, cât și eșecurile, eu zic că și într-o căsnicie modernă te poți bucura de succes și longevitate!

Cât despre gelozie, acum, că am scăpat de excesul nesănătos de care am suferit mulți ani la rând, îmi dau seama că este o adevărată otravă a sufletului. Curios, în cazul meu, partea toxică a geloziei a dispărut complet la nașterea primului nostru copil, Samira. A fost ca și cum o povară uriașă mi se ridicase de pe umeri și am putut vedea lucrurile mult mai limpede, fără a mă mai tortura cu scenarii imposibile din cauza geloziei. E bine, deci, că există vindecare!”, declara Raluca Zenga în această vară.

„El mi-a iertat multe și este mult mai înțelept decât mine în multe aspecte. Am impresia că, în relația cu mine, el a avut de-a face de multe ori cu un copil capricios și răsfățat, dar a dat mereu dovadă de tact și răbdare și m-a iubit pentru exuberanța și energia mea.”, spunea Raluca Zenga în iunie.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Mircea Tudose a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Cu numeroase citeste mai mult
Parteneri
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de dragoste ca în filme
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de...
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată!
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
Ea e actrița din filme INTERZISE care s-a logodit cu un sportiv celebru!
Ea e actrița din filme INTERZISE care s-a logodit cu un sportiv celebru!
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și intră într-o relație amoroasă
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Vești bune despre Florin Piersic. Medicii de la Spitalul ”Foișor” au facut anunțul: ”Se alimentează și bea lichide singur”
Vești bune despre Florin Piersic. Medicii de la Spitalul ”Foișor” au facut anunțul: ”Se alimentează...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două femei”?  „Noi, bărbații, suntem de două feluri, care facem și care nu recunoaștem.”
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Cea mai puternică furtună solară din ultimii 20 de ani loveşte Pământul. Cum ar putea afecta telefoanele mobile şi dispozitivele GPS
Cea mai puternică furtună solară din ultimii 20 de ani loveşte Pământul. Cum ar putea afecta...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
De ce e bine să pui mălai și zahăr în grădină. Soluția naturală și ieftină care te scapă de un mare dăunător și îți salvează recolta
De ce e bine să pui mălai și zahăr în grădină. Soluția naturală și ieftină...
Castelul spectaculos din România de care s-a ales praful. Era o bijuterie arhitecturală, acum a ajuns o ruină, iar turiștii au ajuns să evite locul
Castelul spectaculos din România de care s-a ales praful. Era o bijuterie arhitecturală, acum a...
Românii, obligați să dea BANII ÎNAPOI. Vor plăti integral, plus 15%. Iohannis a semnat azi
Românii, obligați să dea BANII ÎNAPOI. Vor plăti integral, plus 15%. Iohannis a semnat azi
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Vis spulberat pentru Halep. S-a terminat. Cutremur în circuitul WTA
Vis spulberat pentru Halep. S-a terminat. Cutremur în circuitul WTA
Terenuri în centrul Capitalei, la preț de chilipir. ANAF scoate la licitație bunurile Elenei Udrea
Terenuri în centrul Capitalei, la preț de chilipir. ANAF scoate la licitație bunurile Elenei Udrea
Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV, pentru cele 17 săptămâni la SURVIVOR All Stars
Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV,...
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Câți bani cere Florin Ristei pentru o oră de cântat:
Câți bani cere Florin Ristei pentru o oră de cântat: "Dacă auziți vreodată prețuri din...
Florin Piersic deține o mulțime de titluri de cetățean de onoare. Orașele care i-au oferit această distincție
Florin Piersic deține o mulțime de titluri de cetățean de onoare. Orașele care i-au oferit...
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Medicii iau în calcul să îi amputeze piciorul- Update
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Medicii iau în calcul să...
Fabrica din România unde se construiesc tunuri pentru armatele lumii. Producția merge la export. Cum arată uzina pe interior
Fabrica din România unde se construiesc tunuri pentru armatele lumii. Producția merge la export. Cum...
×