WBA atacă fotoliul de lider în Championship pe terenul „lanternei!”

Autor: Sabin P.
Publicat: 04/11/2019 | 08:03
WBA atacă fotoliul de lider în Championship pe terenul „lanternei!”

Astăzi, începând cu ora 22:00, se va disputa partida Stoke City – West Bromwich Albion, din cadrul rundei cu numărul 15 din Championship, (n.r. liga a doua valorică din Anglia).

Stoke City a avut parte de un start extrem de modest de sezon. „Alb-roșii” se află pe ultima poziție din campionat, cu doar 8 puncte câștigate în primele 14 runde, având doar două victorii, două remzie și numai puțin de 10 înfrângeri! Drumul către liga a treia engleză pare unul încet dar sigur, mai ales în contextul în care instabilitatea este cuvântul ce descrie cel mai bine situația formației din Staffordshire, care în momentul de față nu are antrenor, galezul James fiind demis la începutul lunii noiembrie!

De partea cealaltă, situația de la West Brom este diametral opusă. Trupa pregătită de croatul Slaven Bilic încheie „careul de ași” ai clasamentului, fiind neînvinsă în ultimele 4 runde! În plus, o victorie în meciul de pe „Stoke on Trent” o poate propulsa pe aceasta pe prima treaptă a podiumui, diferență dintre WBA și liderul Preston fiind de doar o lungime.

În altă ordine de idei, în perspectiva duelului ce va avea loc în această seară, formația gazdă nu va putea miza pe Thomas Edwards și Peter Etebo, ambii accidentați, în vreme ce oaspeții nu vor putea conta pe serviciile lui Kieran Gibbs (accidentat) și ale lui Nathan Ferguson (suspendat).

Echipe probabile Stoke – West Bromwich Albion
Stoke City (4-3-1-2): Federici – Ward, Batth, Lindsay, Carter – Vickers – Clucas, Allen, Ndiaye – Ince – Hogan, Gregory;
West Bromwich Albion (4-2-3-1): Johnstone – Flurlong, Bartley, Ajayi, Townsend – Livermore, Swayers – Phillips, Pereira, Diangana – Robson-Kanu.