Werder – Eintracht, cu gândul la supraviețuire

Autor: Sabin P.
Publicat: 03/06/2020 | 12:05
Werder – Eintracht, cu gândul la supraviețuire

Werder Bremen și Eintracht Frankfurt se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, pe Weserstadion într-o restanță din Bundesliga cu implicații importante în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Trupa lui Florian Kohfeldt arată complet schimbată la față, după ce a adunat șapte puncte în ultimele trei runde, serie în care nu a primit niciun gol. Și asta în condițiile în care până de curând avea cea mai penetrabilă apărare din Bundesliga, cu 60 de goluri încasate. De partea cealaltă, Eintracht a depășit eșecurile la scor din primele două partide de după reluarea campionatului, cu Borussia Monchengladbach și Bayern Munchen, și a obținut patru puncte în ultimele două jocuri, în care a remizat cu Freiburg acasă și s-a impus în deplasare cu Wolfsburg.

Frankfurt a pierdut doar unul din ultimele 10 dueluri directe cu Werder, 0-2 în septembrie 2018, și are un avantaj moral grație victoriei din sferturile Cupei Germaniei, 2-0 la începutul lui martie. Totuși, Bremen este neînvinsă în ultimele patru întâlniri cu Frankfurt din Bundesliga.

Aflată pe locul 12 în clasament, cu șapte puncte mai mult decât Werder, care ocupă prima poziție retrogradabilă, Eintracht nu se va putea baza astăzi pe mijlocașul Lucas Torro, suspendat după eliminarea din prelungirile meciului cu Wolfsburg, în timp ce Goncalo Paciencia este incert. La oaspeți, sunt indisponibili Fullkrug, Omer Toprak, Mohwald și Claudio Pizarro, toți accidentați.

Echipe probabile:

Bremen: Pavlenka – Veljkovic, Vogt, Moisander – Gebre Selassie, M. Eggestein, Klaassen, Friedl – Bittencourt, Sargent, Rashica

Frankfurt: Trapp – Abraham, Hasebe, Hinteregger – Chandler, Kohr, Rode, Kostic – Kamada, Gacinovic – Adrien Silva.

Citește și...