What’s Up a dezvăluit de ce soţia lui nu face copii: ”Trebuie să fie mai înaltă, că altfel nu o să încapă în ea!”

Publicat: 27/04/2017 | 12:08
What’s Up a dezvăluit de ce soţia lui nu face copii: ”Trebuie să fie mai înaltă, că altfel nu o să încapă în ea!”

What's Up a mărturisit că de şapte ani încearcă să-şi convingă soţia să facă copii, însă aceasta îi spune mereu că este prea mică. Artistul îi dă dreptate şi spune că nu ar avea loc în ea doi copii, căci îşi doreşte să aibă prima dată gemeni.

What’s Up are o căsnicie frumoasă şi mărturiseşte că-şi doreşte foarte mult să devină tătic, însă că soţia lui îi spune că este încă mică şi trebuie să mai aştepte. Artistul a spus că această problemă va exista mereu, pentru că soţia lui nu este deloc înaltă şi că ar trebui să mai crească pentru a putea duce o sarcină gemelară, aşa cum îşi doreşte el.

„Tătic mă văd tot de şapte ani, numai că soţia mea de şapte ani consieră că este încă mică. Eu în continuare îi spun Mică eşti, mică vei fi, până la final de un metru jumate nu mai treci! Ea speră că la 35 de ani o să fie ceva mai înaltă, o să îmi ajungă până la umăr şi o să poată să îmi facă şi mie doi copii pentru că noi suntem la rând să avem gemeni. Prima oară o să intre gemeni, al treilea vine mai târziu. Trebuie să fie mai înaltă, că altfel nu o să încapă în ea doi copii”, a declarat What’s Up.
 

Citește și...