What’s Up, dezvăluiri incredibile la câteva săptămâni după ce a anunţat divorţul! Ce se întâmplă cu artistul

Autor: Maria H.
Publicat: 12/09/2019 | 11:47

Deranjat de afirmațiile unor „fani” care l-au judecat după ce a divorțat de Simina, What’s Up a răbufnit! Artistul face dezvăluiri fără perdea despre adevăratele motive care i-au făcut să divorțeze.

What’s Up spune într-un filmuleț publicat pe rețelele de socializare că atitudinea oamenilor care l-au judecat nu i se pare corectă. Mai mult decât atât, a dezvăluit că este într-o nouă relaţie, şi-a asumat totul şi vrea să se bucure de viaţă.

„Ai tu o problemă cu viaţa mea, mă?
Că eu îmi văd de viaţa mea, zii că ştii tu 9 ani de relaţie şi trei ani în care aştepţi de la nuntă să ţi se facă un copil şi nu ţi se face. Zii că ştii tu că a plecat femeia mea de acasă singură şi că mi-am refăcut eu viaţa după, zii, mă, pretenţiosule!! 

Asta e realitatea. Eu mint? Eu mint?  Nu, îţi zic unde sunt. Şi, Ba mai mult, tac din gură şi nu zic cum domnul preşedinte mi-a tăiat şase luni de concerte când am vorbit de ţară şi voi nu aţi dat un share. 

Să vă fie ruşine! Sunt profund dezamăgit, şi acum nu vorbesc de puţinii oameni reali din ţara asta care au înţeles mesajul meu! Să vă fie ruşine”, spue What’s Up.

După divorț, What’s Up și-a scris suferința în versurile unei piese care te cutremură

Pe numele din buletin Marius Ivancea, carismaticul artist a urcat pe contul său de Instagram o filmare în care fredonează câteva versuri pe care le-a compus astăzi. Apropiații și fanii lui au fost înduioșați de trăirile și sentimentele pe care le-a transmis What’s Up în timpul înregistrării scurte. Printre cei care i-au lăsat un comentariu se numără Liviu Teodorescu și Roxana Vancea, care l-au felicitat.

Versurile piesei pe care artistul a compus-o în urmă cu câteva ore sunt următoarele: “Doamne, vreau și eu un colț de Rai/ Am fost bun, dar nu e cum spuneai.
Amu… din când în când mă pun și-n locul Tău/ Vreau să fiu corect, nu bun sau rău
Amu… mulți au fost răi, eu tot i-am iubit/ Iar acum sunt singur și necăjit

Amu… iartă-mă, Doamne, că mai greșesc/ Și-mi pare tare rău că mai rănesc./ Amu… Tananana Tananana”. Mulți dintre prieteni, dar și internauți l-au îndemnat pe What’s Up să finalizeze melodia și să o lanseze curând.

Citește și: Detaliul dureros care a ieșit la iveală după ce What’s Up a anunțat divorțul de Simina! Avem dovezile

Citește și...