What’s Up la ora adevărului. Iată ce mesaj a postat în urmă cu puțin timp: ”Mai sunt 3 zile și pot să vorbesc”

Publicat: 03/02/2020 | 10:21
What’s Up la ora adevărului. Iată ce mesaj a postat în urmă cu puțin timp: ”Mai sunt 3 zile și pot să vorbesc”

La sfârșitul anului trecut, What’s Up a ajuns – încătușat – la Poliție, după ce s-a aflat în centrul unui scandal… casnic, apoi s-a trezit evacuat de la Nuba pentru că a chefuit ceva mai mult decât trebuia. Iată că începutului noului an îl determină pe artist să adopte o altă atitudine, iar fanii săi au descoperit, cu surprindere, un mesa cel puțin interesant al vedetei.

What’s Up a scris, ieri, pe contul său de Instagram că nu mai sunt decât 3 zile și poate ”vorbi”, însă și-a anunțat fanii că urmează să treacă și printr-o intervenție chirurgicală.

”Mai sunt 3 zile și pot să vorbesc / (am batut femeia alaturi de care trăiam, am ajuns sa fiu inchis in penitenciar pentru ultraj?!) TOATE ASTEA SI MULTE ALTELE LE AFLĂM PE 5 Februarie când am voie să vorbesc / p.s. o sa va explic atunci de ce a trebuit sa tac atâta amar de vreme / P.S. pentru cei care se intreaba ce imi face hernia de disc : m-am dus de urgenta sa ma operez cu pareza pe piciorul stang, m-am operat, mai am o saptamana de stat la pat si sunt ca NoU! Ultimul p.s. multumesc celor care mi/au fost alaturi in perioada ce abia a trecut; multumesc fanilor care m-au intrebat: E rEAL?! va pup, va iubesc, numa bine tuturor!”, a scris What’s Up pe contul său de Instagram.

What’s Up

What’s Up, dat jos din taxi: ”Nu a comentat”

O altă întâmplare care implică un taxi și pe What’s Up a fost povestită – pentru CANCAN.ROde un… taximetrist. Și, atenție, nu e legată de celebra melodie a artistului… Întâmplarea a avut loc în urmă cu mai bine de un an, dar șoferul și-o amintește ca și cum ar fi fost ieri. ”A urcat în taxi, nu a spus nimic, nu a salutat. Apoi mi-a comandat «Dă-i înainte». L-am întrebat unde vrea să meargă, mi-a spus «Mergi». Îl recunoscusem, m-am enervat și eu… I-am reproșat că nici nu a salutat când a urcat în taxi, el mi-a răspuns… «V-ați șmecherit și voi, taximetriștii!» L-am dat jos din taxi. Nu a comentat, a coborât și, probabil, a chemat alt taxi”, a dezvăluit respectivul taximetrist.

Citește și...