Wizz Air a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu zborurile către Franța, Italia sau Spania

Publicat: 27/05/2020 | 11:23
Wizz Air a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu zborurile către Franța, Italia sau Spania

Wizz Air a anunţat că prelungeşte perioada pe care sunt suspendate mai multe rute din România către Austria, Belgia, Elveţia, Franţa, Germania, Italia, Spania, Olanda şi Marea Britanie. Cel puțin până pe 16 iunie nu va decola niciun avion către țările amintite.

VEZI AICI: ÎN CE CONDIȚII SE VOR EFECTUA CURSELE AERIENE DUPĂ 1 MAI! DECIZIA LUATĂ DE WIZZ AIR. CE SUNT OBLIGAȚI SĂ FACĂ TOȚI PASAGERII

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a anunţat astăzi că va prelungi perioada pe care sunt suspendate mai multe rute din România ca urmare a extinderii restricţiilor de călătorie existente, introduse de autorităţile române. Astfel, zborurile spre Austria, Belgia, Elveţia, Franţa, Germania, Italia, Spania, Olanda şi Marea Britanie vor rămâne suspendate până pe 16 iunie inclusiv„, arată compania într-un comunicat.

Wizz Air a mai anunțat că pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informaţi automat prin e-mail în cazul în care au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicaţia pentru mobil.

Clienţii vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziţia de produse şi servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – şi vor fi informaţi despre paşii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienţii vor putea primi doar 100% din suma achitată iniţial„, mai informează compania.

LOW-COST. Wizz Air lansează noi rute din Viena, inclusiv spre Constanța. Compania aeriană a anunțat și prețurile biletelor

“Wizz Air își cere scuze pentru…”

Pasagerii care şi-au făcut rezervările prin intermediul agenţiilor de turism, inclusiv agenţiile de turism online, trebuie să ia legătura cu agenţia de unde şi-au cumpărat biletele.

VEZI AICI: RUTELE SPRE DUBAI DIN BUCUREȘTI ȘI CLUJ-NAPOCA, SUSPENDATE DE WIZZ AIR. ANUNȚUL OFICIAL AL COMPANIEI

Wizz Air îşi cere scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restricţii de călătorie clienţilor şi îi asigură că siguranţa şi binele pasagerilor şi ale echipajului rămân principalele priorităţi ale companiei„, precizează compania.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 121 de aeronave Airbus A320 şi A321. 40 de milioane de pasageri au călătorit cu Wizz Air în ultimele 12 luni. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.