Woody Allen: ”Ar trebui să fiu imaginea mișcării #Metoo”

Autor: Alina Nistor
Publicat: 05/06/2018 | 20:47

Woody Allen a mărturisit că ar trebui să fie ”băiatul de pe afiș” pentru mișcarea #Metoo. Și asta pentru că în 50 de ani de carieră nicio actriță nu l-a acuzat de vreun comportament neadecvat. (Oferta speciala playstation)

Regizorul de la Hollywood a mărturisit că este un susținător înfocat al mișcării #Metoo și că ar trebui să fie imaginea ei deoarece în toți anii săi de carieră nicio actriță nu l-a acuzat de un comportament neadecvat. Ba dimpotrivă el s-a comportat ca un adevărat gentleman . (CITEȘTE ȘI: WOODY ALLEN, OMUL CU TALENTE FARA NUMAR, FARA NUMAR…)

”Am lucrat cu sute de actrițe și nici măcar una, fie că a fost vorba de actrițe mari, celebre sau la începutul carierei nu m-a acuzat de un comportament neadecvat. Am avut întotdeauna o relație minunată cu ele. Ceea ce mă deranjează pe mine este faptul că sunt băgat în aceeași oală cu ei (n.r. cei care abuzează de femei). Bărbați care sunt acuzați de 20, 50, 100 de femei de abuzuri sexuale și eu care am fost afuzat o singură dată de o singură femeie pentru custodia unui copil, caz care s-a dovedit a fi ireal… sunt băgat în aceeași oală cu toți bărbații aștia.”, a mărturisit Woody Allen într-un interviu acordat unui prezentator din Argentina.

Woody Allen, acuzat de fiica sa adoptivă

În 1992, Dylan Farrow, fiica adoptivă a lui Woody Allen, a lansat primele acuzaţii faţă de comportamentul regizorului. Ea a spus că tatăl adoptiv a agresat-o sexual pe când avea 7 ani. Acuzaţiile au fost reluate în 2014, iar la finalul lui 2017, odată cu izbucnirea scandalului sexual de la Hollywood, ele au ţinut prima pagină a ziarelor. Regizorul nu a fost niciodată condamnat şi a negat întotdeauna această acuzaţie, despre care a spus că a fost fabricată de fosta lui parteneră, Mia Farrow. (CITEȘTE ȘI: REGIZORUL WOODY ALLEN, ADORMIT DE PROPRIUL FILM)

”Eu mi-am văzut mai departe de viața mea. E groaznic să acuzi o persoană de asemenea lucruri. Sunt un om care are propria familie și proprii copii așa că, bineînțeles, că este supărător.”, a mai declarat Woody Allen. (Super oferte la accesorii gaming)