X Factor revine la Antena 1! Cine va prezenta emisiunea după ce Mihai Bendeac a fost pus pe liber

Publicat: 08/07/2020 | 10:04
X Factor revine la Antena 1! Cine va prezenta emisiunea după ce Mihai Bendeac a fost pus pe liber

Veste bună pentru telespectatorii Antenei 1! Revine în grilă emisiunea X Factor, care se întrerupsese în urmă cu un an. Doar că nu Mohai Bendeac este cel care va prezenta noul format al emisiunii.

CITEȘTE ȘI: ÎL MAI ŞTII PE NADIR, CONCURENTUL DE LA X FACTOR? CE A AJUNS SĂ FACĂ ASTĂZI, PENTRU BANI

Răzvan și Dani, prezentatorii de la ”Neațza cu Răzvan și Dani”, vor fi în prim-planul emisiunii X Factor. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin au prezentat ultima ediție a X Factor, dar iată că au fost înlocuiți pentru noul sezon al realityshow-ului.

Au fost anunțați și jurații urmăritului show de pe Antena 1. Astfel, Carla`s Dreams nu va mai face parte din juriu, iar Horia Brenciu s-a reîntors la Vocea României. Dintre membrii juriului din sezonul trecut au rămas Delia Matache și Ștefan Bănică Jr. Celor doi li se vor alătura Loredana Groza și Florin Ristei.

X Factor revine pe Antena 1. În 2019 a luat o pauză

Audițiile au început marți, 7 iulie, și se vor ține doar în Capitală. Este o măsură de prevenție contra noului coronavirus. După ce a avut un sezon de pauză, emisiunea X Factor revine cu un nou sezon după pandemie. (NU RATA: CUM ARATĂ ACUM VIAȚA LUI TUDOR TURCU, ARTISTUL CARE A CÂȘTIGAT X FACTOR ÎN URMĂ CU 7 ANI. S-A CĂSĂTORIT ȘI A DEVENIT TATĂ DE DOUĂ ORI!)

Antena 1 a renunțat la emisiunea X Factor, care ar fi trebuit să înceapă în toamna lui 2019. Reprezentanții postului au spus că dețin în continuare contractul de licență pentru acest show, însă au decis să ia o pauză.

Ultimul juriu de la X Factor a fost format din Horia Brenciu, Delia, Ștefan Bănică Jr. și Carla`s Dreams. Horea Brenciu avea să se întoarcă la Pro TV în iunie 2019, la emisiunea Vocea României. De altfel, de unde venise la X Factor.