Zâna se pregătea de divorţ din vară? „Sunt stăpână pe mine, trăiesc din venituri proprii şi am independenţă financiară”

Publicat: 10/01/2013 | 21:10
Zâna se pregătea de divorţ din vară? „Sunt stăpână pe mine, trăiesc din venituri proprii şi am independenţă financiară”

În urmă cu aproape 6 luni, Andreea Marin Bănică susţinea că nu se teme de un divorţ, susţinând că este o femeie destul de puternică încât să se susţină singură.
 

Andreea Marin Bănică a declarat la sfârşitul lunii iunie, 2012, după ce presa a scris că soţul ei ar fi avut o relaţie extraconjugală cu cântăreaţa Lavinia, că nu se teme de un divorţ.

Un divort nu trebuie sa te darame! Eu sunt trecuta deja printr-o astfel de experienta, sunt inca in viata si iata ca nu e imposibil sa-ti refaci viata si sa ai o familie, sa ai copii. Si atata vereme cat un divort nu se termina cu efecte negative asupra copiilor, pana la urma nu e ceva atat de important cum este sanatatea„, a declarat Andreea pentru ADPM.

Aceasta  a mai spus că nu exclude un divorţ atunci când mariajul nu ar mai fi funcţionat.

Sunt stapana pe mine, traiesc din venituri proprii si am independenta financiara. Nu am vreo retinere in a rezolva prin divort o situatie daca eu consider ca este sub demnitatea mea sa continui o casnicie, dar nici nu sunt in pozitia de a-mi trai viata dupa cum vor altii. Intreb, aflu, judec, actionez. Si nu va asteptati sa divortez la initativa oricarei „artiste” care isi doreste publicitate pe spatele nostru. Din pacate, nu a fost un singur caz si vor mai fi si altele. Sunt convinsa ca industria „zvonurilor” si a fetelor care nu sunt in stare sa-si construiasca cariera prin talent si munca nu va da faliment peste noapte”, a mai spus ea.

Viorela Precupaş

Citește și...