Zeci de mii de euro lăsați la estetician. Cum arăta Cristian Spătar înainte de operațiile estetice

Publicat: 17/03/2019 | 11:43

La sfârșitul anului trecut, Cristina Spătar a fost nevoită să părăsească luxoasa vilă cu ieșire la Lacul Crevedia, proprietate a fostului ei soț. Acum artista s-a mutat cu chirie, într-un bloc din Capitală.

A divorțat în 2016, dar a continuat să locuiască sub același acoperiș cu tatăl copiilor ei. Situația însă s-a schimbat brusc la sfârșitul anului trecut atunci când fostul ei soț i-a cerut să se mute din vila în care locuiau împreună. Cristina Spătar a fost nevoită să-și facă bagajele și să se mute, împreună cu cei doi copii pe care îi are, cu chirie, într-un bloc din Capitală.

(CITEȘTE ȘI: CRISTINA SPĂTAR, FOTOGRAFIE SEXY ÎN AȘTERNUTURI: ”DUPĂ MUNCĂ!”)

„Așa e când te dă bărbatul afară din casă”, și-ar fi vărsat ea năduful în fața unei vecine care i-a devenit mai apropiată.

Cristina Spătar

Prințesa operațiilor estetice

Cristian Spătar este supranumită „Regina R&B”, însă mai are parte de un nickname – ”Prințesa operațiilor estetice”. Până la 46 de ani, vedeta a trecut prin foarte multe operații estetice – cel puțin 10 la număr, se spunea la un moment dat -, investiția ridicându-se la aproximativ 40 ooo de euro, consemnează VIVA!. Cristina Spătar recunoştea – în 2006 – că şi-a făcut o rinoplastie în Italia. A costat-o 8.000 de euro.

Cântăreaţa declara, la vremea respectivă, că nu a fost vorba despre un moft: „Adormi şi te trezeşti cu un nas nou. Nu este dureros deloc, doar daca te atinge cineva. De cate ori îmi vedeam filmarile, aveam impresia ca am nasul într-o parte. Am scapat de o obsesie”.

În ceea ce privește alte intervenții estetice, Cristian Spătar și-a ridicat posteriorul, a apelat la liposucție, a scăpat de o parte din grăsime. Pentru ca totul să fie foarte clar, medicul estetician Chawi Youssef era de părere că „regina R&B” a bifat și alte operații. „Cristina Spătar şi-a corectat ridurile de expresie cu acid hialuronic, are rinoplastie, liposucţie abdominală şi implanturi mamare”. 

Citește și...